Videohaastattelu: Harri Heliövaara valmiina turnaukseen

Julkaistu 16.11.2021 kategoriassa HPP Open 2021
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Harri Heliövaara on treenannut pari päivää Talin Tenniskeskuksessa valmistautuen keskiviikkoillan nelinpeliavaukseen. Heliövaara ja Jean-Julien Rojer avaavat turnauksensa illan viimeisessä ottelussa arviolta klo 18.30. Keskiviikkoillan aloittaa klo 17.00 Otto Virtanen, joka kohtaa kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella Ramkumar Ramanathanin.

OTTELUOHJELMA

Uransa huipulla oleva Heliövaara on voittanut tällä kaudella kaksi nelinpelin ATP-turnausta sekä kolme ATP Challenger -turnausta. Hän on tällä hetkellä maailmanlistalla sijalla 66 ja hakee nyt vahvaa päätöstä kaudellensa.

– Itseluottamus on hieno ja älyttömän tärkeä asia. Sitten kun sitä tulee sitä on vaalittava ja yritettävä ottaa kaikki hyöty irti.

Kuuntele Heliövaaran haastattelu, jossa käydään läpi valmistautumista HPP Openiin ja yleisesti myös tätä kautta.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu