Kuva: LTA

Jay Clarkelle villikortti HPP Openiin, Kyle Edmund vetäytyy kilpailusta

Julkaistu 8.11.2022 kategoriassa HPP Open 2022
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Jay Clarkille (ATP-212) on myönnetty villi kortti HPP Openiin. Villi kortti oli alun perin osoitettu Grand Slam -semifinalisti Kyle Edmundille, mutta Edmund ei ole kisakunnossa. Edmund on kärsinyt polvivaivoista viimeisen kahden vuoden aikana ja on pelannut tänä vuonna ainoastaan viisi turnausta.

Clarkin villi kortti on osa vaihtokauppaa Englannin Tennisliiton (LTA) kanssa. Kesällä Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool saivat villin kortin Queen’s Clubin ATP-turnaukseen.

24-vuotias brittiläinen Clark oli ennen villin kortin myöntämistä mukana turnauksen karsintojen pelaajalistalla. Suomalaisista Clark on kohdannut Emil Ruusuvuoren tällä kaudella Queen’s Clubin turnauksen karsinnoissa. Ruusuvuori oli nurmella pelatussa ottelussa vahvempi luvuin 6-4, 6-2.

PELAAJALISTA

Turnauksen loput villit kortit julkaistaan tällä viikolla myöhemmin.

Osta lippusi ennakkoon

Tämän vuotinen turnaus pitää sisällään niin naisten $25,000 ITF-turnauksen kuin miesten ATP Challenger -kilpailun. Turnaus käynnistyy sunnuntaina 13.11. kaksinpelin karsinnoilla ja päättyy viikkoa myöhemmin sunnuntaina 20.11. kaksinpelin loppuotteluun.

Kaikkien ennakkoon lipun ostaneiden kesken arvotaan: 1) yksityistunti Jarkko Niemisen kanssa, 2) 2kpl Story-ravintolalahjakorttia, 3) vapaavalintainen Wilsonin tennismaila Pro Shopista ja 4) VIP-lippuja HPP Openin finaalipäivään.

LIPUNMYYNTI

AIKATAULU 2022

Alustava kilpailun aikataulu. Tarkemmat päiväkohtaiset otteluiden alkamisajat selviävät turnausviikolla.

KARSINNAT SU 13.11.
PÄÄSARJA MA 14.11.
TI 15.11.
KE 16.11.
TO 17.11.
PE 18.11.
KAKSINPELIN VÄLIERÄT JA NELINPELIN LOPPUOTTELU LA 19.11.
LOPPUOTTELUT SU 20.11.

 

Yksi kommentti

  1. […] ATP Challenger -kilpailun pääsarjaan oli jaossa yhteensä kolme villiä korttia, joista kaksi jaettiin suomalaisille. Villit kortit saivat Otto Virtanen ja Aleksi Löfman. Virtanen (ATP-195) on kiertänyt Challenger-kiertueella tällä kaudella ja saavutti uransa ensimmäisen ATP Challenger -turnausvoiton viime viikolla Italian Bergamossa. Virtanen pelaa tällä viikolla Ranskassa haastajakiertueella ja on seitsemän ottelun voittoputkessa. 20-vuotias Löfman (ATP-912) on puolestaan kiertänyt pääosin ITF-kilpailuja tällä kaudella. Jo aiemmin julkaistiin Jay Clarken saama villi kortti osana vaihtokauppaa Englannin Tennisliiton (LTA) kanssa (lue lisää). […]

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu