Torstaina vahva suomalaiskattaus – Virtasella kaksin- ja nelinpeli

Julkaistu 17.11.2022 kategoriassa HPP Open 2022
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Torstaina naiset pelaavat puolivälieriä ja miesten turnauksessa luvassa toisen kierroksen otteluita kaksinpelissä sekä nelinpelin puolivälieriä.

Naisten kilpailun välieräpaikat jaossa

Naisten 25,000 dollarin ammattilaiskilpailussa pelataan puolivälierät torstaina. Turnauksen kahdeksasta kärkisijoitetusta on enää puolet jäljellä. Keskiviikkona suomalaisen Ella Haaviston kukistanut turnauksen ykkössijoitettu entinen WTA-69 Dalila Jakupovic kohtaa puolivälierissä yhdysvaltalaisen Taylor Ngn. Ng ei ole vielä hävinnyt erääkään kahdella ensimmäisellä kierroksella, joten odotettavissa on tiukka kohtaaminen.

Toissa viikolla turnausvoiton napannut norjalainen Malene Helgo kohtaa puolivälierissä kolmanneksi sijoitetun puolalaisen Katarzyna Kawan. Molemmat pelaajat ovat pelanneet Talin Tenniskeskuksen kentillä vakuuttavasti tähän mennessä häviämättä erääkään. Naisten ottelut käynnistyvät klo 13.30. Puolivälierät aloittavat, jonka jälkeen ohjelmassa on nelinpelin semifinaali. Toinen naisten finaalipari on jo selvillä, kun Anna Klasen/Eliessa Vanlangendonck etenivät loppuotteluun luovutusvoitolla.

OTTELUOHJELMA W25 ITF

Naisten ottelut käynnistyvät klo 13.30.

Virtasella tuplavuoro, Niklas-Salminen puolivälierissä

Torstaina miesten Challenger-kilpailussa pelataan toisen kierroksen otteluita kaksinpelissä ja nelinpelin puolivälierät.

Otto Virtanen (ATP-182) urakoi torstaina kaksin- sekä nelinpelissä. Aikaisintaan klo 16.30 alkavassa toisen kierroksen ottelussa Virtanen kohtaa turnauksen viidenneksi sijoitetun Tomas Machacin (ATP-112). 22-vuotias Machac on suomalaiselle on tuttu vastustaja Liberecin massakisasta kesältä, jossa Virtanen voitti ottelun kolmessa erässä.

– Tuttu kaveri on minulle, kun kerran pelattiin tänä vuonna massalla vastakkain. Nyt ollaan sisällä hallissa, joten toivotaan, että menee samalla lailla kuin viimeeksi eli voitto minulle, muisteli Virtanen.

Lyhyen lepoajan jälkeen Virtanen jatkaa urakointia keskuskentällä nelinpelissä yhdessä Eero Vasan kanssa. Suomalaiset kohtaavat nelinpelin puolivälierissä neljänneksi sijoitetut intialaiset Purav Raja/Divij Sharan.

Patrik Niklas-Salminen

Suomalaisista Talin kentillä nähdään Virtasen lisäksi Patrik Niklas-Salminen. Niklas-Salminen ja Viktor Durasovic kohtaavat puolivälierissä torstaina klo 15.00 Petros Tsitsipas/Reese Stalder parin. Stalder on Niklas-Salmiselle tuttu pelaaja kesältä Porton Challenger-turnauksesta. Silloin Niklas-Salminen kukisti Stalderin yhdessä Marek Gengelin kanssa suoraan kahdessa erässä.

OTTELUOHJELMA ATP CHALLENGER

Suomalaisten lisäksi kaksinpelissä on jaossa puolivälieräpaikkoja. Ennakkoon katseet kääntyvät keskuskentän iltapäivän otteluihin. Päivän avaa klo 13.30 alkava Yannick HanfmannRyan Peniston kamppailu. Heti perään kentälle astelee entinen ATP-45 Maximilian Marterer, joka kohtaa 20-vuotiaan karsinnoista itsensä läpi pelanneen Leandro Riedin.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu