Tomas Machac

Viikonlopun ratkaisupelit edessä – perjantaina huippukattaus

Julkaistu 18.11.2022 kategoriassa HPP Open 2022
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Perjantaina on luvassa miesten kaksinpelin puolivälierät ja nelinpelin välierät sekä naisten kaksinpelin välierät ja nelinpelin finaali.

Machac – Bergs odotetuin puolivälierä

Miesten ATP Challenger turnauksen puolivälieriin on edennyt yhteensä kahdeksan pelaajaa. Sijoitetuista pelaajista on kuitenkin enää kaksi pelaajaa jäljellä kaaviossa. Korkeimpana sijoitettuna turnauksessa jatkaa eilen suomalaisen Otto Virtasen kaatanut viidenneksi sijoitettu Tomas Machac. Tsekki Machac kohtaa puolivälierissä toisen lupaavan nuoren 23-vuotiaan Zizou Bergsin. Bergs on tuttu pelaaja suomalaiselle tennisyleisölle, sillä hän pelasi Belgian Davis Cup joukkueessa, kun joukkue kohtasi Suomen Metro Areenalla maaliskuussa. ATP-135 Bergs on voittanut tänä vuonna yhden Challenger turnauksen, kun taas puolestaan ATP-112 Machac on päässyt tuulettamaan voittoa kahdesti. Ottelu on vuorossa aikaisintaan klo 16.30.

Keskuskentällä pelaavat sitä ennen klo 13.30 alkaen Adrian Andreev ja kahdeksanneksi sijoitettu Jelle Sels sekä Yannick Hanfmann ja karsija Mikhail Kukushkin. Entinen ATP-listan sijalla 39. majaillut kazakstanilainen Kukushkin on varmasti suurelle yleisölle kisan tunnetuin nimi. Neljäs puolivälierä pelataan kentällä 3 klo 14.30 alkaen. Ottelussa nähdään kilpailun nuorin pelaaja, kun 20-vuotias sveitsiläinen karsija Leandro Riedi kohtaa Dimitar Kyzmanovin.

Nelinpelissä on vuorossa semifinaalit. Välierissä kohtaavat ykköseksi sijoitetut itävaltalaiset Alexander Erler/Lucas Miedler ja kolmanneksi sijoitetut Petros Tsitsipas/Reese Stalder. Toisesta finaalipaikasta taistelee intialaiset Purav Raja/Divij Sharan sekä Alibek Kachmazov/Pavel Kotov.

ATP CHALLENGER

Naisten turnauksen välierät ja finaali

Katarina Jokic & Taylor Ng

Naisten 25,000 dollarin toisessa välierässä kohtaavat Taylor Ng ja Katarzyna Kawa. Huimassa vireessä ollut Ng ei ole hävinnyt turnauksessa vielä erääkään ja torstaina hän kaatoi selkeänumeroisesti turnauksen ykköseksi sijoitetun Dalila Jakupovicin. Puolalainen Kawa on puolestaan turnauksen kolmanneksi sijoitettu. Viron Elena Malygina ja neljänneksi sijoitettu Mona Barthel taistelevat myös paikasta finaalissa. Kummatkin pelaajista nappasivat puolivälierissä vakuuttavat voitot kahdessa erässä.

Nelinpelin finaalissa nähdään yhdysvaltalainen Ng yhdessä Katarina Jokicin kanssa. Pari kohtaa Anna Klasen/ Eliessa Vanlangendonck parin. Kaksinpelin välierät alkavat klo 15.00 alkaen, jonka jälkeen on vuorossa nelinpelin finaali.

W25 ITF

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu