Ng tuplamestaruuteen HPP Openissa – ”Se on paljolti kiinni itseluottamuksesta.”

Julkaistu 19.11.2022 kategoriassa HPP Open 2022
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Saksalainen Mona Barthel ja yhdysvaltalainen Taylor Ng kohtasivat HPP Openin naisten $25,000 ammattilaiskilpailun loppuottelussa.

Perjantaina nelinpelin turnausvoittoa juhlinut Ng jatkoi kaksinpelin finaalissa vahvaa virettään. Sijoittamaton yhdysvaltalainen onnistui viemään tasaisen ensimmäisen erän nimiinsä. Avauserän ensimmäinen ja ainoa syötönmurto nähtiin, kun viidenneksi sijoitettu Barthel syötti 4-5 tilanteessa pysyäkseen erässä mukana. Barthel hermoili hieman ja lopulta yhdysvaltalaisen varmat otteet siivittivät hänet erä voittoon 6-4.

Toisen erän Barthel käynnisti sisuuntuneena. Saksalainen onnistui syötönmurrossa heti erän alussa ja piti johtonsa erän loppuun asti. Lopulta Barthel vei erän selkeästi 6-2. Erätappio oli yhdysvaltalaisen ensimmäinen koko turnauksen aikana. Kolmannessa erässä tasiainen taistelu turnausvoitosta jatkui. Molemmat pelaajat onnistuivat syötönmurrossa kerran ja lopulta turnauksen mestari ratkaistiin kolmannen erän tie-breikissä. Saksalainen Barthel sortui virheisiin ratkaisuhetkillä ja koko viikon vakuuttavasti pelannut Ng pääsi tuulettamaan tuplamestaruutta HPP Openissa Barthelin rystyn leijaillessa pitkäksi.

W25 ITF | HPP OPEN

Taylor Ng

Yhdysvaltalainen Ng oli ottelun jälkeen erittäin tyytyväinen ja onnellinen voitosta.

– Olen todella onnellinen ja innostunut. On vaikea pukea sanoiksi tätä, mutta olen vain todella kiitollinen tiimilleni. Ilman heitä en olisi täällä, kertoi Ng turnauksen päätteeksi.

Ng juhli tuplamestaruutta Talin Tenniskeskuksessa tällä viikolla, joten kilpailu oli täydellinen sijoittamattomalle pelaajalle.

– Nelinpelissä parini Katarina ja minä olemme tehneet kovasti töitä kehittääksemme peliämme. On mahtavaa, että pystyimme kilpailemaan korkealla tasolla johdonmukaisesti. Pystyimme myös tehdä muutoksia otteluissa ja laittamaan itsemme asemaan, missä voimme menestyä. Kaksinpelissä pyrin vain ratsastamaan menestyksen aallolla. Jokainen pystyy kilpailemaan ja pelaamaan hyvin. Se on paljolti kiinni itseluottamuksesta, jotta pystyy painostamaan ja pelaamaan parastaan. Päivän päätteeksi kaikki palaset sopivat paikalleen. Olen vain todella onnellinen esityksistäni, kertoi Ng viikon menestyksestä.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu