Taylor Ng

Lauantaina ohjelmassa naisten finaali ja miesten välierät sekä nelinpelin finaali

Julkaistu 19.11.2022 kategoriassa HPP Open 2022
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Kilpailun edetessä kohti viimeisiä päiviä, panokset kasvavat ja pelien määrä vähenee. Lauantaina Talin Tenniskeskuksessa pelataan naisten kaksinpelin loppuottelu sekä miesten kaksinpelin välierät ja nelinpelin loppuottelu.

Ng ja Barthel kohtaavat finaalissa

Naisten 25,000 dollarin ITF-kilpailun finaalissa kohtaavat neljänneksi sijoitettu Mona Barthel sekä sijoittamaton Taylor Ng. Yhdysvaltalainen Ng on edennyt loppuotteluun vakuuttavasti häviämättä erääkään Talin Tenniskeskuksen kentillä. Perjantain välierissä Ng kukisti kolmanneksi sijoitetun puolalaisen Katarzyna Kawan 6-3, 6-2. Ng on urakoinut myös turnauksen nelinpelissä yhdessä Katarina Jokicin kanssa. Yhdysvaltalainen hakee lauantaina tuplamestaruutta sillä pari juhli eilen nelinpelin turnausvoittoa yhdessä.

Barthel puolestaan joutui taistelemaan eilen täydet kolme erää edetäkseen loppuotteluun. Saksalainen Barthel kaatoi lopulta kahden ja puolentunnin väännön jälkeen virolaisen Elena Malyginan 4-6, 7-6, 6-4. Naisten kaksinpelin loppuottelu pelataan lauantaina klo 13.00.

W25 ITF | HPP OPEN

Ohjelmassa kaksinpelin välierät ja nelinpelin finaali

Yannick Hanfmann

Miesten ATP Challenger -kilpailun ohjelmassa on lauantaina kolme ottelua. Päivän aloittaa miesten välierät klo 13.00. Ensimmäisessä ottelussa kohtaavat 20-vuotias- karsija Leandro Riedi ja kahdeksanneksi sijoitettu Jelle Sels. Riedi (ATP-224) pelaa uransa toisessa semifinaalissa haastajakiertueella. Selsille (ATP-133) semifinaali on puolestaan kauden viides. Molemmat pelaajat ovat tällä kaudella yltäneet uransa korkeimpiin ranking-sijoituksiin maailmanlistalla.

Toisessa semifinaalissa kohtaavat viidenneksi sijoitettu Tomas Machac sekä Yannick Hanfmann. Tsekkiläinen Machac (ATP-112) on pelannut turnauksessa tyynen varmasti ja napsinut suoria kahden erän voittoja tasaisesti. Matkalla välieriin on kaatunut Otto Virtanen ja Zizou Bergs. Kokenut saksalainen Hanfmann (ATP-140) puolestaan kukisti eilen välierissä toisen kiertueen pitkäaikaisen ammattilaisen Mikhail Kukushkinin.

Nelinpelin finaali pelataan keskuskentällä kaksinpelin välierien jälkeen. Loppuottelussa Petros Tsitsipas/Reese Stalder [3] kohtaavat kokeneet intialaiset Purav Raja/Divij Sharan [4]. Tsitsipas/Stalder kukisti eilen turnauksen ykköseksi sijoitetut Alexander Erler/Lucas Miedler tiukassa kolmen erän ottelussa ja intialaispari puolestaan voitti välierissä Pavel Kotov/Alibek Kachmazov lukemin 6-3, 6-2.

ATP CHALLENGER | HPP OPEN

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu