Eero Vasa kaksinpelin pääsarjaan, Vasa/Kaukovalta nelinpeliin

Julkaistu 1.11.2023 kategoriassa HPP Open 2023
JaaFacebook logoTweet in Twitter

HPP Open -ammattilaistennisturnaus pelataan Talin Tenniskeskuksessa 6.-12.11.2023.

Kisajärjestäjä myönsi lisää villejä kortteja turnaukseen. Eero Vasa, 26, nähdään kaksinpelin pääsarjassa ja Vasa yhdessä Patrick Kaukovallan, 24, kanssa nelinpelissä. Kaukovalta sai jo aiemmin kaksinpelin pääsarjaan villin kortin, eli nyt pääsarjassa on varmuudella Emil Ruusuvuori, Otto Virtanen, Vasa ja Kaukovalta.

”Hyvät ovat tunnelmat kotikisan kynnyksellä. On tosi kiva päästä haastamaan kovia pelaajia kotiedun voimin. Jokaista matsia niin kaksin- kuin nelinpelissä lähdetään voittamaan”, kiteytti Vasa tunnelmiaan.

Vasa keskittyy tällä hetkellä kaksinpeliin ja tietysti nelinpeli on myös mukana kuvioissa.

”Uratavoitteeni on tällä hetkellä keskittyä kaksinpeliin. Pääsin pariin kaksinpeliin Challengereissä ja niistä sain uskoa pärjättyäni TOP250-500 kavereita vastaan. Vielä kannattaa kokeilla kaksinpeliä täysillä ja katsoa miten menee. Nelinpeli on aina varavaihtoehtona, sitten kun kaikki panokset on annettu kaksinpeliin.”

Kaksinpelissä Vasan vuoden parasta nähtiin elokuussa Ruotsissa, kun hän ylsi välieriin $25,000 ITF-kisassa. Nelinpelissä Vasa/Kaukovalta voitti ITF-turnauksen Hyvinkäällä elokuussa ja Tampere Openin Challenger-kisassa tuli tähän astisen uran ensimmäinen välieräpaikka haastajatasolla. Lisäksi Vasa on yltänyt yhdysvaltalaisen Alex Lawsonin kanssa neljästi Challenger-puolivälierään.

Vasa on parhaimmillaan ollut kaksinpelin maailmanlistalla lukemassa 601; tällä hetkellä sijoitus on 1019. Nelinpelissä hän on rikkonut jo TOP300-rajapyykin, nyt tarkka sijoitus on 317.

Kaksinpelin kaaviot julkaistaan lauantaina – karsinta vauhtiin sunnuntaina

Turnaus käynnistyy tulevana sunnuntaina kaksinpelin karsinnan ensimmäisen kierroksen otteluilla. Maanantaina on luvassa karsintafinaalit sekä muutama pääsarjan avausottelu. Tiistaina klo 17.30 alkaen kisaurakkansa aloittaa Emil Ruusuvuori, jonka avausotteluun on jäljellä alle 200 lippua. Keskiviikkona puolestaan Otto Virtanen aloittaa pelinsä.

LIPUNMYYNTI

Otteluiden alkamisajat. Päiväkohtaiset otteluohjelmat julkaistaan aina edeltävänä päivänä.

KARSINNAT SU 5.11. KLO 11.00
PÄÄSARJA MA 6.11. KLO 13.30
TI 7.11. KLO 13.00
KE 8.11. KLO 13.00
TO 9.11. KLO 13.30
PE 10.11. KLO 13.30
KAKSINPELIN VÄLIERÄT JA NELINPELIN LOPPUOTTELU LA 11.11. KLO 13.30
KAKSINPELIN LOPPUOTTELU SU 12.11. KLO 13.00

Yksi kommentti

  1. […] pääsarja Patrick Kaukovalta – lue lisää Eero Vasa – lue lisää Mark […]

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu