Niklas-Salminen/Nouza nelinpelin neljänneksi sijoitettuja

Julkaistu 1.11.2023 kategoriassa HPP Open 2023
JaaFacebook logoTweet in Twitter

HPP Openin nelinpelin osallistujalistaus pitää sisällään mielenkiintoisia nimiä.

KATSO PELAAJALISTAUS
TUTUSTU KAKSINPELIN KÄRKISIJOITETTUIHIN

Suomalaisista rankingin perusteella mahtuivat mukaan Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen. Niklas-Salminen ja tsekkiläinen Petr Nouza ovat neljänneksi sijoitettuja. Virtanen ja yhdysvaltalainen syöttö-lentopeliin kaksinpelissäkin erikoistunut Maxime Cressy ovat sijoittamattomina; kaksikko ylsi lokakuun alussa finaalin Challenger-kiertueella Ranskassa. Lisäksi kisajärjestäjä myönsi villin kortin parille Eero Vasa/Patrick Kaukovalta.

Kärkisijoitettuja pareja ovat Andrea Pellegrino/Andrea Vavassori, Jeevan Nedunchezhiyan/Vijay Sundar Prashanth ja Aisam-Ul-Haq Qureshi/Petros Tsitsipas.

”On hienoa päästä taas kotiyleisön eteen pelaamaan. Siistiä nähdä ja päästä juttelemaan tuttujen kanssa; kotiyleisöstä saa aina virtaa”, kertoi Niklas-Salminen.

Niklas-Salminen on tänä vuonna noussut jo nelinpelissä TOP100-pelaajaksi. Vuoden alkuun mahtuu Challenger-kiertueelta yksi turnausvoitto ja neljä finaalipaikkaa.

Verkolla-podcastissa Niklas-Salminen kertoo tavoitteekseen nelinpelin maailmanlistan ykköspaikan. Myös kotimaan Challenger-kisoihin on selvä tahtotila.

”Olen tehnyt sellaisen päätöksen, että ennen en lopeta uraani kun olen voittanut joko Tampere Openin tai HPP Openin”, naurahti Niklas-Salminen.

Vuonna 2019 ylsivät Niklas-Salminen ja Harri Heliövaara välieriin Helsingissä. Heliövaara ei tänä vuonna pelaa Helsingissä; hän pelaa ATP-kisassa Ranskassa. Puolestaan Tampere Openista löytyy Niklas-Salmiselta kaksi finaalipaikkaa (2022 ja 2015).

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu