Kaukovalta ja Vasa maanantain iltasessiossa

Julkaistu 5.11.2023 kategoriassa HPP Open 2023
JaaFacebook logoTweet in Twitter

HPP Openin pääsarjapelit isketään vauhtiin maanantaina viiden ottelun voimin.

Suomalaisittain riittää jännitettävää iltasessiossa, kun kisaan villit kortit saaneet Patrick Kaukovalta ja Eero Vasa valtaavat keskuskentän klo 17.00 alkaen. Ensimmäisenä päästetään vauhtiin Kaukovalta (ATP-785), joka haastaa viidenneksi sijoitetun espanjalaisen Jaume Munarin (ATP-87). Illan päättää Vasa (ATP-1019), joka kohtaa neljänneksi sijoitetun ranskalaisen Alexandre Müllerin (ATP-83).

Mielenkiintoa riittää myös kentällä 3, jolla urakkansa aloittaa hallitseva mestari sveitsiläinen Leandro Riedi (ATP-163).

HPP Openin tiistai, eli Emil Ruusuvuoren avauspäivä, on myyty loppuun. Ruusuvuori kohtaa avauksessaan belgialaisen Joris De Looren. Keskiviikkona klo 17.30 pääsee vauhtiin puolestaan Otto Virtanen, joka saa vastaansa karsijan.

KAAVIOT
KAKSINPELIN PÄÄSARJA
KAKSINPELIN KARSINTA
NELINPELIN PÄÄSARJA

ORDER OF PLAY
PÄIVÄKOHTAINEN OTTELUOHJELMA

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön HPP Open (@hppopen) jakama julkaisu

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu