Vuoden 2021 mestari Molcan aloitti voitokkaasti – ”Tietysti olisin mieluummin pelaamassa Masters-turnauksia, mutta tilanne on nyt tämä”

Julkaistu 7.11.2023 kategoriassa HPP Open 2023
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Slovakialainen Alex Molcan aloitti HPP Openin voitokkaasti.

Taitava ja monipuolinen Molcan viihdytti Talin yleisöä mestaruusvuotenaan 2021. Avausottelu sujui vaihtelevissa merkeissä, mutta lopulta Molcan (ATP-118) voitti italialaisen Mattia Belluccin (ATP-172) 6-0, 2-6, 6-1.

”Aloitin ottelun todella hyvin ja voitin avauserän 20 minuutissa. Kun voittaa erän nollille, ei oikein tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. Vastustajani vaihtoi taktiikkaansa ja ei oikeastaan missannut mitään sekä itse hermoilin tilanteen kanssa. Onnistuin keskittymään uudestaan ja kääntämään ottelun kolmannessa erässä”, kommentoi Molcan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön HPP Open (@hppopen) jakama julkaisu

Nyt hän hakee uutta vauhtia ja paluuta TOP100 Helsingin kautta; parhaimmillaan hän oli maailmanlistalla jo lukemassa 38 viime vuonna.

”Tietysti olisin mieluummin pelaamassa Masters-turnauksia, mutta tilanne on nyt tämä. Viihdyn Helsingissä ja täällä on iso Challenger, jossa on paljon pisteitä jaossa. Pyrin takaisin TOP100 ja sitä kautta Australian avoimiin ensi kauden alkuun.”

1. KIERROKSEN TULOKSIA
Alex Molcan – Mattia Bellucci 6-0, 2-6, 6-1
Sumit Nagal – Dennis Novak 6-2, 6-3
Jakub Mensik – [6] Flavio Cobolli 7-5, 7-6(6)

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu