Niklas-Salminen/Nouza puolivälieriin – ”Tuntuu tosi hyvältä”

Julkaistu 8.11.2023 kategoriassa HPP Open 2023
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Patrik Niklas-Salminen ja Petr Nouza etenivät nelinpelin puolivälieriin.

Neljänneksi sijoitetut Niklas-Salminen/Nouza kukistivat avausottelussaan italialaisparin Stefano Travaglia/Mattia Bellucci tiukkojen vaiheiden jälkeen 6-3, 6-7(2), 10-6.

”Tuntuu tosi hyvältä, sillä paljon on tullut ensimmäisen kierroksen tappioita viime aikoina. Oli kiva pelata kotiyleisön edessä ja että yleisöä oli mukavasti paikalla; Challenger-kiertueella aika usein on ihan muutamia katsomassa nelinpelin avausotteluita. Pelasimme Petr´n kanssa hyvin ja saimme pidettyä oman pelimme kasassa”, kommentoi Niklas-Salminen.

Torstai-iltana on luvassa erittäin mielenkiintoinen otatus, kun Niklas-Salminen/Nouza kohtaavat Otto Virtasen ja Maxime Cressyn keskuskentän viimeisessä ottelussa. Iltasession avaa klo 17.30 Emil RuusuvuoriAlex Molcan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön HPP Open (@hppopen) jakama julkaisu

Päivän aikana nähtiin myös kaksi muuta suomalaisnelinpeliä.

Päivä alkoi suomalaisjunioreiden Otso Martikaisen ja Oskari Paldaniuksen toimesta. Hyvästä taistelusta huolimatta he taipuivat 4-6, 2-6 parille Skander Mansouri/Luke Johnson.

Illalla Linus Lagerbohm ja virolainen Mark Lajal haastoivat intialaisparin Jeevan Nedunchezhiyan/Vijay Sundar Prashanth. Toisessa erässä Lagerbohm/Lajal syötti erävoitosta 5-3 tilanteesta, mutta lopulta kokeneemmat intialaiset veivät voiton 6-2, 7-6(5).

KAAVIOT
KAKSINPELIN PÄÄSARJA
KAKSINPELIN KARSINTA
NELINPELIN PÄÄSARJA

ORDER OF PLAY
PÄIVÄKOHTAINEN OTTELUOHJELMA

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu