Virtanen/Cressy päihitti duon Niklas-Salminen/Nouza

Julkaistu 9.11.2023 kategoriassa HPP Open 2023
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Emil Ruusuvuoren voitokkaan kaksinpelin jälkeen nähtiin keskuskentällä laadukas nelinpelin puolivälieräottelu.

Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen asettuivat verkon toisille puolille ulkomaalaispariensa kanssa. Neljänneksi sijoitetut Niklas-Salminen/Petr Nouza ja Virtanen/Maxime Cressy tarjosivat yleisölle vahvojen syöttöjen esityksen.

Avauserässä Niklas-Salminen/Nouza ajautui kertaalleen no ad -tilanteeseen syötössään, mutta selvittivät tilanteen. Erän ratkaisu haettiin tie-breikistä, jossa Virtanen/Cressy oli selvästi vahvempi 7-6(1). Virtanen/Cressy syötti ensimmäisessä erässä hämmästyttävällä tehokkuudella: ykkössyöttöprosentti 94 ja voittoprosentti niiden takana 90.

Toinen erä näytti menevän niin ikään tie-breikkiin, mutta Virtasen heikompi syöttövuoro avasi mahdollisuuden, jonka Niklas-Salminen/Nouza käytti 7-5.

Ottelu-tie-breikissä Virtanen/Cressy meni 5-1 johtoon, mutta Niklas-Salminen/Nouza kiipesi tasoihin ja ottelupalloon kiinni 9-8 tilanteessa. Virtanen/Cressy selvitti tilanteen ja eteni lopulta otteluvoittoon 7-6(1), 5-7, 11-9.

”Oli ehjä ottelu meiltä ja tasainen myös. Molemmat parit syöttivät hyvin. Tosi tyytyväisiä olemme peliin ja välieräpaikkaan”, totesivat voittajat.

NELINPELIN VÄLIERÄT
N. Sriram Balaji/Andre Begemann – Luke Johnson/Skander Mansouri
Otto Virtanen/Maxime Cressy – [2] Jeevan Nedunchezhiyan/Vijay Sundar Prashanth

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön HPP Open (@hppopen) jakama julkaisu

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu