Jarkko Niemiselle ja Heliövaaralle villit kortit

Julkaistu 1.11.2012 kategoriassa IPP Open, Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

IPP Openin kilpailunjohtaja Pekka Mäkelä on ilmoittanut, että Jarkko Niemisen lisäksi Harri Heliövaara saa vapaapaikan kilpailun pääsarjaan.

Niemisen tapauksessa oli sääntöjen mukaan pakko käyttää villiä korttia koska hän on ATP-listan 50 parhaan joukossa.

”Pääsponsorillamme on käytössään loput kaksi villiä korttia”, Mäkelä  kertoi.

Viime vuonna IPP:n edustajat käyttivät vain yhden villin kortin, jonka sai maailman ykkösen Novak Djokovicin nuorempi veli Marko. Näin suomalaisille jäi kolme paikkaa jotka menivät Heliövaaralle, Micke Kontiselle ja lupaavalle HVS-juniorille Herkko Pölläselle.

Heliövaaran ympärillä on tällä kertaa leijunut kysymysmerkki, sillä hän ei pystynyt pelaamaan parin viikon takaista Davis Cup-ottelua.

”Harria on viime aikoina vaivannut ylikunto, joka joskus voi olla hieman vaikeasti selitettävä asia. Harri kuitenkin väittää mm. blogissaan pääsevänsä kuntoon IPP Openiin”, Mäkelä kertoo.

Naisten Ortolääkärit Open-kisaan villejä kortteja on jaettu HVS:n Emma Laineelle ja tamperelaiselle Ella Leivolle. Myös suomen listaykkönen Piia Suomalainen, sekä virolainen nuori lupaus Anett Kontaveit saavat pääsarjan villit kortit.

Viime vuonna villillä kortilla mukana nähtiin Viron Kaia Kanepi, jonka tämän hetkinen ranking on 19! Hän joutui kuitenkin luovuttamaan kesken kisan selkävian takia.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu