Jerzy Janowicz iski loppuotteluun

Julkaistu 3.11.2012 kategoriassa IPP Open, Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Puolan sensaatio Jerzy Janowicz eteni lauantaina finaaliin Pariisin Masters-turnauksessa. Kim Tiilikaisen valmennettava 21-vuotias voitti Ranskan Gilles Simonin 6-4, 7-5. Napatessaan toisessa erässä melko ratkaisevan syötönmurron samettikätinen jätti (203 cm) päätti pelin pysäytyspallolla, ja sama uusiutui toisessa ottelupallossa, hänen syöttäessä voitosta. Tunnetusti vikkeläkinttuinen Simon ehti tilanteissa koskettaa palloa muttei pystynyt nostamaan sitä verkon yli.

Janowiczin pistemäärä nousi 600:n ja palkintorahaa on tienattu 234 865 euron verran. Maanantaina puolalaisen ranking tulee todennäköisesti alkamaan kakkosella, mutta toisella tavalla kuin vuoden alussa jolloin hän oli sijalla 221!

Nyt, kaikkien tennisfanien puolesta toivotaan, että hän tulisi myös IPP Openiin!

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu