Miesten kaksinpelin pääsarjan herkkupalat

Julkaistu 11.11.2012 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Miesten kaksin- ja nelinpelin kaaviot ovat valmiit myös karsijoiden osalta. Isänpäivänä karsinnoissa voittivat Latvian Andis Juska, Saksan Tim Puetz, Valko-Venäjän Dzimitri Zhirmont ja Ruotsin Andreas Vinciguerra. Ns. lucky loserina mukaan pääsi vielä Evgeni Korolev.

Kaksinpelissä eittämättä kiinnostavin peli käydään suomalaisväreissä. Kaksi villin kortin suomalaista, Jarkko Nieminen ja Harri Heliövaara kohtaavat toisensa heti ensimmäisellä kierroksella! Ottelu pelataan keskiviikkona. Ottelun voittaja saa vastaansa toisella kierroksella joko Iso-Britannia Josh Goodall (viimeisenä pääsarjaan suoraan päässyt) tai Venäjän Igor Kunitsinin (vuoden 2008 semifinalisti).

Maanantaina nähdään kahden entisen IPP-voittajan välinen kamppailu Dmitri Tursunovin haastaessa Michael Berrerin. Latvian Ernsts Gulbisin poisjäännin myötä Ricardas Berankis pelaakin karsija Andis Juskaa vastaan maanantaina.

Myöhemmin alkuviikolla kakkossijoitettu Slovakian Lukas Lacko saa vastaansa Ruotsin toivon Andreas Vinciguerran ensimmäisellä kierroksella. Saksalaisten kamppailussa nähdään kovalyöntinen Dustin Brown ja Philipp Petzschner.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu