Juniorityttöjen loppuottelu?

Julkaistu 16.11.2012 kategoriassa OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Tuleeko Orto-Lääkärit Open-loppuottelusta 18-vuotiaiden juniorityttöjen kohtaaminen? Vai 22- ja 23-vuotiaiden naispelaajien kamppailu? Tai jotain siitä välistä?  Välierät pelataan lauantaina.

Slovakian Anna Schmiedlova on välierän nelikosta nuorin ja ainoa sijoitettu (5), ja hänen ranking on 212. Kakkossijoitetun Dinah Pfitzenmaierin kaataminen puolivälierässä (7-5, 6-4) oli kova teko.

Suosikin viittaa voi pukea Annan päälle, sen verran hyviä tuloksia hänellä on tältä vuodelta.

Vain kerran on hänellä puolivälierää huonompi sijoitus 10 000-25 000 dollarin ITF-kisoista. Saldo, 10 000 dollaria: 3 voittoa, 25 000 dollaria: 2 voittoa ja pari semifinaalia. Juniorien puolella hän meni  jopa Ranskan avointen mestaruuskilpailujen finaaliin.

50 000 dollaria loppuvuodesta: puolivälierään pääsyn jälkeen jäivät loput kolme tulosta toisen kierroksen häviöihin. Anna ei ollut  vielä ihan kypsä näin suuriin kisoihin.

Belgian An-Sofi Mestach, 18 v. on Suomessa tuttu voitettuaan Junior Olympics-kultaa Tampereella pari vuotta sitten. Tammikuun jälkeen seurasi viiden kuukauden tauko. Lokakuun semifinaali 50 000 dollarin kisassa oli häneltä hyvä saavutus. Ennen sitä hän voitti 10 000-dollarin kisan Turkissa.

Sveitsin Amra Sadikovic, 23 v, on voittanut 10 000 dollarin ja 25 000 dollarin turnauksen tänä vuonna. Talin semifinaali on vuoden toiseksi paras saavutus. Yritykset karsia Grand Slam-kisoihin eivät ole johtaneet yhtä ottelua pidemmälle.

Venäläinen Ksenia Lykina on 22-vuotias ja pelannut  pääasiassa 25 000 dollarin kisoja. Niissä semifinaali Talissa on vuoden toinen. 50 000-tasolla hän on karsinnut sisään ja päässyt puolivälierään. Vuoden ainoassa 100 000 dollarin kisassa hän karsi sisään, ja voittin ottelun, päätyen toiselle kierrkoselle.

Numeroiden valoissa Orto-Lääkärit Open-mestari tulee olemaan Anna Karolina Schmiedlova. Mutta, kuten tiedämme, pallo on pyöreä ja kaikki mahdollista!

 

 

 

 

 

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu