Kakkossijoitettu Lacko finaaliin

Julkaistu 17.11.2012 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Ensimmäisessä miesten välierässä Slovakian kakkossijoitettu Lukas Lacko kohtasi Saksan kolmossijoitetun Benjamin Beckerin. Tasokkaassa ottelussa slovakialainen oli loppujen lopuksi parempi numeroin 6-3, 6-7(5), 6-4 ja eteni huomiseen finaaliin.

Kummatkin pelaajat viihtyivät takakentällä lyöden kovia, melko suoria lyöntejä. Usein pisteissä pyrittiin juoksuttamaan toinen kentältä vaihdellen poikkikentänlyöntejä linjalyönteihin.  Toisinaan Beckerin rysty vaikutti hieman vastustajaansa pehmeämmältä, jonka vuoksi hän joutui turvautumaan alakierteisiin lyönteihin Lackon painostuksessa.

Kummatkin pelaajat syöttivät ottelussa terävästi ja ässälukemat olivatkin 13 – 12 Beckerin hyväksi. Kun pisteet käynnistyivät pelaajien ykkössyötöllä, voittivat he kummatkin yli 80 % pisteistä.

Toisen erän tie-breikissä Lacko näytti jo etenevän otteluvoittoon 4-1 johdolla, mutta saksalainen nousi rinnalle ja ohi venyttäen pelin kolmanteen erään. Kolmannen erän Beckerin toisen syöttövuoron häviäminen koitui kohtaloksi, sillä enää ei Lacko omiaan hävinnyt.

Loppuottelussa Lukas Lacko kohtaa voittajan toisesta välieräottelusta Jan-Lennard Struff – Jarkko Nieminen.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu