Maanantaina läjä nelinpelejä

Julkaistu 10.11.2013 kategoriassa IPP Open, OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Isänpäivänä pelattiin loppuun miesten karsinnat sekä aloitettiin naisten karsintapelit. Patrik Niklas-Salminen ei yltänyt voittoon kolmannessa ja viimeisessä karsintaottelussa hyvästä ensimmäisestä erästä huolimatta. Venäjän 27-vuotias Denis Matsukevitsh oli parempi lukemin 6-4, 6-0.

Maanantaiksi katsojille on luvassa suomalaisväriä naisten karsintojen lisäksi miesten nelinpeleissä. Tuoreesta kaaviosta löytyy kahdeksan suomalaista jakautuneena viiteen nelinpelipariin. Juho Paukku/Henrik Sillanpää aloittavat nelurit klo 14. Herkko Pöllänen pelaa vuorostaan pääkentällä parinaan Henri Laaksonen puoli kuuden maissa. Lopuksi kentälle astelee nuorempi Pöllänen, Aaro, parinaan Sami Huurinainen.

Miesten kaksinpeleissä nähdään mm. Liettuan vikkeläjalkainen Berankis. Uutena Talin tulokkaana nähdään Itävaltalainen Andreas Haider-Maurer, joka on voittanut vuoden aikana mm. kolme Challenger-kisaa, sekä US Openin ensimmäisellä kierroksella Ernests Gulbisin.

Tervetuloa!

PS. Maanantaina alle 18-vuotiaat ilmaiseksi!

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu