Jarkko Nieminen aloittaa keskiviikkona

Julkaistu 12.11.2013 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Jarkko Niemisen ottelu keskiviikkona on päivän odotetuin. Suomalaisen esiintyminen on vuoden ensimmäinen kotimaassa. Tampereen turnaukseen kesällä Jarkko ei osallistunut bakteeritaudin jälkisairauden takia. Esimakua Niemisen pelistä Talissa saatiin myöhään tiistai-iltana mukavasti voitolla nelinpelissä Henri Kontisen kanssa.

”Eka geimi lähti lapasista, mutta olimme parempi tiimi ja se näkyi varsinkin toisessa erässä, kun pelimme lähti rullaamaan”, Jarkko totesi. Pari Niels Desein, Belgia/Marton Fucsovics, Unkari sai kyytiä, 7-5, 6-1. 

Nelinpelissä Jarkko ja Henkka hakevat kisavoittoa, sillä kaksi kertaa aiemmin kaksikko on jäänyt hopealle. 2009 ei hopea ollut häpeä, koska voittajat Rohan Bopanna ja Aisam-Ul-Hac Qureshi tunnetaan nelinpelin suurina taitajina.

Vuonna 2010 voitto ei tosiaankaan ollut kaukana. Ensimmäisen erän tiebreakhäviö kirjattiin luvuin 17-19 ja ratkaiseva supertiebreak päättyi 7-10. Sanooko kolmas kerta toden?

Niemisen keskiviikon kaksinpelin vastustajana on 28-vuotias Konstantin Kravtshuk Venäjältä. Mies, jonka korkein ranking on kolmen vuoden takainen 126 ja nykyinen sijoitus 182. Ottelun on laskettu alkavan aikaisintaan klo 17.30.

Päivän ohjelmassa on muutakin mielenkiintoista. Lukas Lackon vire testataan upean voiton jälkeen kotimaansa suurimmassa kisassa, Bratislavassa. Myös 2010 voittaja, Liettuan vikkeläkinttu Ricardas Berankis pelaa ottelunsa. Puhuuko ranking 135 toisiaan totuutta miehestä joka vielä kesäkuussa oli 67. sijalla? Venäjän lähes kaksimetrinen teini, 17-vuotias Karen Hatshanov on kiinnostava tuttavuus. Ehkä hän on tuleva maailmanluokan pelaaja? Hänen vastustajansa, Saksan Matthias Bachinger oli täällä loppuottelussa kaksi vuotta sitten, joten hän käy kelpo testiksi. Päivän päätteeksi saamme vielä nähdä Wimbledon-voittajan kentällä Micke Kontisen kanssa!

2 kommenttia

 1. Elisabeth Lindeman sanoo:

  please, mihin aikaan(siis suunnilleen)Jarkko Nieminen pelaa torstaina 14.11??

  ainoa mahdollisuus minulla. nähdä Jarkon pelaavan alive!

  yst terv Elisabeth.Lindeman

  • admin sanoo:

   Jos Jarkko voittaa tänään niin hän pelannee iltaottelun noin puoli kuusi. Varmistuu tänään illemmalla.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu