Kalle Palander tennismanageriksi

Julkaistu 13.11.2013 kategoriassa IPP Open, OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Marcus_KalleTalin lehtereillä vastaan tulivat kaksi tuttua miestä, jotka eivät omien sanojensa mukaan pelaa kuin vähän tennistä. Tosin toinen heistä, Kalle Palander, kertoo harjoitelleensa paljon perheensä kentällä vielä viisitoista vuotiaana.”Siitä asti elämäni onkin mennyt vain alamäkeen”, vitsailee hyväntuulinen Palander uravallinastaan. Toinen, Marcus Sandell, sanoo, että saa kentällä köniinsä tyttöystävältäänkin, vaikka tunnustaa harjoitelleensa isänsä kanssa nuorena Briteissä.

Tänään Palanderin nelinpelipartneri oli ainakin hyvin valittu, sillä kentän samalla puolella oli Jarkko Nieminen. Sekä Palander että Sandell osallistuivat tänään päivällä Jarkko Niemisen tennisakatemian ProAm-tapahtumaan. Myöhemmin illalla seurataan Jarkko Niemistä tositoimissa keskuskentällä.

Sandell on valittu tuleviin Sotshin olympialaisten alppiryhmään. ”Nyt on kevyempi jakso menossa. Tehdään fysiikkatreenejä, mutta ennen joulua on kolme kisaa vielä”, selittää Sandell kuulumisiaan.

Palander vuorostaan työskentelee Ylellä olympialaisten ajan kommentaattorina. Lisäksi hän on perustanut oman managerointiyrityksen, jonka tarkoitus olisi laajentua myös muihin lajeihin kuten tennikseen.

”Tennis on yksi niistä lajeista, joka tarvitsee uutta verta”, kuvailee Palander suunnitelmiaan. Puheista voi ymmärtää, että ajatuksena on tehdä asiat uudella tapaa. ”Muutama on jo ottanut yhteyttä, mutta vielä ei ole asiat valmiit yrityksen kanssa”, tarkentaa Palander. ”Myös Ski Sportin kanssa käydään neuvotteluja, mutta valmentaja hommiin en lähde.”

Puhuttaessa tenniksen ikäjakaumasta käy ilmi, että alppihiihdossa on sama tilanne. Juniorista aikuiskisoihin etenevällä on iso harppaus otettavana. ”Pelkästään olosuhteet ovat jo aivan erilaiset Maailman Cupissa kuin Eurooppa Cupissa”, myöntää Palander.

Ehkä näillä lajeilla on jotakin yhteistä!

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu