Nieminen ylivoimainen Kuznetsovia vastaan

Julkaistu 15.11.2013 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Jarkko Nieminen IPP Openissa 15.11.2013Jarkko Niemisen puolivälierä hoitui välietapin kaltaisesti ilman jännitystä. Etupäässä Challengereita pelanneen Venäläisen Andrei Kuznetsovin selkäranka katkesi jo heti ensimmäisessä erässä tilanteessa 2-4, kun vastamurto ei onnistunut muutamasta mahdollisuudesta huolimatta.

”Syöttö takkailu aluksi, mutta takaa tuntui, että hallitsen koko ajan. Kun syötin paremmin, niin ottelu oli helppo”, tunnustaa Nieminen.

”Pystyin lopussa jopa kokeilemaan asioita; pelasin välillä lyhyempiä pisteitä ja välillä pitempiä liikutellen vastustajaa. Olen parhaimmillani hyvä nimenomaan pelaamaan tätä peliä, sillä minulla ei ole valtavia aseita, kuten monilla muilla huipuilla.”

Pelit ovat Jarkon omien sanojen mukaan parantuneet aste asteelta. ”Peli oli pykälää parempi kuin eilen. Ideaali tilanne olisi, että aina paranisi peli sitä mukaan, kun vastustaja kovenee. Mutta mikään ei ole itsestään selvyys tässä lajissa.”

Jarkko myöntää myös, ettei tunne sääliä kentällä. Tarkoituksena on aina voittaa mahdollisimman paljon pisteitä. Mieluiten 6-0, 6-0. Tänään kysymys oli ajankohtainen, sillä venäläisen omat fanitkaan eivät enää uskoneet ottelun kääntymiseen ja painelivat toisen erän alussa nauttimaan ravintolan tarjonnasta.

Huomenna klo 15 vastaan asettuu viime vuoden tapaan Saksan Jan-Lennard Struff, joka on tänä vuonna vaakiinnuttanut paikkansa sadan parhaan joukossa.

”Viime vuonna meinasin hävitä koko ottelun. Vaarallinen kaveri”, huomauttaa Nieminen.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu