Kisat kasvavat ensi vuodeksi

Julkaistu 17.11.2013 kategoriassa IPP Open, OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Kilpailunjohtaja Pekkä Mäkelä piipahti lehdistöhuoneessa finaalipäivänä ja keskusteli turnauksen kulusta ja jatkosta. Pääuutinen oli, että kisat jatkuvat ensi vuonna ja IPP Open -turnauksen palkintoarvo kasvaa ensi vuodeksi. Koosta Mäkelä ei vielä osannut sanoa.

”Onhan tämä kisa suomitenniksen sulka hattuun, kiitos myös Jarkko Niemisen. Onhan täällä huikea yleisömäärä verrattuna moniin Euroopan haastajatason kisoihin”, kiittelee Mäkelä.

”Kisasta tekee hienon vapaaehtoisten määrä, yleisö ja puitteet. Talissa on kaikki lähellä. Meillä on harjoituskenttiä ja kahvila alakerrassa. Myös pelaajat tykkäävät, kun kaikki asiat hoidetaan hyvin.”

Kisajohtaja heittää myös ilmaan ajatuksen mahdollisesta yhteistyöstä Tampereen Challenger-kisan kanssa. ”Meillä voisi olla yhteinen yhteistyökumppani ja pelaaja”, jolla Mäkelä viitannee Jarkko Niemiseen. ”Tottakai Jarkko päättää itse, mutta eiköhän hän pelaa täällä Talissa ensi vuonnakin.”

Suunnitelmissa on myös järjestää ensi vuonna Futures-tason kisa Talissa, jonka kaltaisia kilpailunjohtajan mukaan tarvitaan Suomessa enemmän.

Turnauksen lopuksi kisassa työskennellyt ATP:n Supervisor antaa pitkän raportin kisojen järjestelyistä ja organisaation toiminnasta, josta löytyy aina kehityskohteita ensi vuodeksi. Antakaa tekin palautetta kommenteissa turnauksesta, niin osaamme tehdä parannuksia ensi vuodeksi!

Yksi kommentti

  1. Scud sanoo:

    Miksei pääkentän katossa olevia lisävaloja pidetä nykyisin päällä? Jonakin vuonna ne ovat olleet päällä normaalin kenttävalaistuksen lisäksi. Luovat tunnelmaa ja helpottaa kuvaustakin.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu