Emma Laine uskoo kaksinpelimenestykseen tulevaisuudessa

Julkaistu 11.11.2014 kategoriassa OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter
Emma Laine harjoituksissa.

Emma Laine harjoituksissa Talissa ennen ensimmäistä otteluaan.

Emma Laineen kausi on sujunut hyvin. Hän on voittanut kolme 10 000 dollarin turnausta kaksinpelissä ja neljä nelinpelissä. Loukkaantumisten aiheuttaman kahden vuoden kilpailutauon jälkeen Laine alkoi kiertää kisoja nelinpelissä maaliskuussa 2013.

Tällä kaudella hän on palannut myös kaksinpelikiertueelle. Keväällä kisavoitto Egyptissä sai Laineen innostumaan uudelleen kaksinpelistä. ”Motivaatio on vain kasvanut, kun olen päässyt pelaamaan paljon matseja”, Emma kertoo.

Laineella ei ole tällä hetkellä henkilökohtaista valmentajaa, mutta hän toivoo löytävänsä sellaisen. Kuluneella kaudella hän on harjoitellut Talissa – Laine kertoo olosuhteiden olevan hyvät. Ensi kaudeksi harjoittelujärjestelyjä mietitään uudelleen.

Laineen tavoitteena on palata maailman viidenkymmenen parhaan pelaajan joukkoon. ”Uskon, että se on mahdollista”, hän sanoo.

Jos loukkaantumisilta ja sairasteluilta vältytään, 28-vuotias Laine uskoo, että hän pelaa vielä monta vuotta. Emma kertoo, että hänellä on kova halu kehittyä.

Laine pelaa huomenna ensimmäisen kierroksen ottelunsa aikaisintaan klo 14 Suomen Nanette Nylundia vastaan.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu