Keskiviikon kiinnostavimmat

Julkaistu 11.11.2014 kategoriassa IPP Open, OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Keskiviikkona pelataan sekä miestenpääsarjan ensimmäisen että toisen kierroksen otteluita. Suomalaistähti Jarkko Nieminen aloittaa pelinsä huomenna. Vastassa hänellä on Viron Jürgen Zopp, joka sai villin kortin pääsarjaan. Ottelu on päivän kohokohta ja se pelataan keskuskentällä aikaisintaan kello 17.30.

Sveitsiläistynyt Henri Laaksonen saa huomenna vastaansa kolmanneksi sijoitetun Tobias Kamken (Saksa). Laaksonen pelasi viime vuonna talin kentillä hienosti edeten välieriin. Ottelu on päivän toinen keskuskentällä.

Miesten nelinpelissä suomalaisia nähdään huomenna useampi. Nuoret Alex Hedman ja Panu Virtanen pääsevät haastamaan miesten nelinpelissä parin Damir Dzumhur/Aldin Setkic Bosnia ja Hertsegovinasta. Peli pelataan kentällä 3, aikaisintaan kello 17.00

Naisten puolella huomenna pelataan pääsarjan ensimmäistä kierrosta. Neljänneksi sijoitettu Emma Laine aloittaa myös pelinsä huomenna. Ensimmäisellä kierroksella hän kohtaa villin kortin saaneen suomalaisen Nanette Nylundin. Naisten puolella toinen mielenkiintoinen ottelu pelataan kentällä 3 toisena pelinä. Vastakkain asettuvat venäläiset Alexandra Artamonova ja Anastasia Kulikova. Vasta 14-vuotias Kulikova selvitti tiensä karsintojen kautta pääsarjaan esittäen vahvaa peliä koko karsintojen ajan. Kulikova asuu suomessa ja harjoittelee Jarkko Niemisen akatemiassa.

Tervetuloa!

 

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu