Tuttu Zopp Niemisen illan vastus

Julkaistu 12.11.2014 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Keskiviikon herkkupala on ilman muuta Jarkko Niemisen ensimmäinen kaksinpeliä. Suomalaispelaajien otteet kiinnostavat aina ja tällä kertaa Jarkon vastustajaa, Viron Jürgen Zoppia, voisi kutsua melkein suomalaiseksi.

”Jürgeniä voi sanoa puoliksi suomalaiseksi. Olemme treenanneet paljon yhdessä ja hän yrittää paluuta sadan parhaan joukkoon. Toivottavasti se onnistuu. Jürgen pelaa aika rohkeasti. Jos hän syöttää hyvin ja pääsee seuraavassa pallossa lyömään kämmenellään, tulosta tulee”, Nieminen sanoi.

HVS-valmentaja Saku Siivonen tietää, että Zoppin syöttö saattaa olla erilainen kuin ennen.

”Zoppilla on ollut kaksi murtumaa selässä, jonka takia hän ei pysty taivuttamaan selkäänsä yhtä paljon kuin aikaisemmin. Hän on joutunut muuttamaan tekniikkaa – yrittänyt löytää tapaa kompensoida tiettyjä asioita. Kyllä tuommoinen voi vaikuttaa pelitasoonkin.”

Zopp oli parhaimmillaan sijalla 71 vuonna 2012. Sadan sakkiin hänet vei suomalainen valmentaja Pasi Virtanen.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu