Laaksoselle hieno voitto Kamkesta

Julkaistu 12.11.2014 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter
Henri Laaksonen.

Henri Laaksonen.

Sveitsin Henri Laaksonen avasi turnauksen näyttävällä voitolla kovasta saksalaisesta Tobias Kamkesta (ATP-97) luvuin 6-3, 6-3. Vaikka välillä nähtiin hienoja takakenttäralleja, peliä leimasi ailahtelevuus, josta kertovat mm. kaksoisvirhelukemat. Kamke syötti seitsemän tuplaa ja Laaksonen kahdeksan. Tosin Laaksonen syötti myös seitsemän läpisyöttöä Kamken nollaa vastaan.

”Välillä ykköset tippuivat kenttään hyvin ja tuli paljon pisteitä. Välillä vetelin monta tuplaa. Näköjään tuntuu, että mitä enemmän syöttöä treenaa, sitä huonommin se matsissa menee”, virnisteli Laaksonen ottelun jälkeen. Tosin hän myös mainitsee saaneensa vauhtia kakkossyöttöönsä. Onneksi palautus toimi, jota auttoi uusi hitaampi kenttäpinnoite.

”Palautin tänään hyvin ja pystyin pistämään painetta vastustajan päätyyn. Pyrin pitämään pisteet lyhyinä. Tosin vastustajakaan ei pelannut kovin hyvin.”

Laaksosen kausi oli rikkonainen loukkaantumisen vuoksi. Hän myöntää myös aloittaneen liian aikaisin pelaamisen jalkavamman jälkeen. Syksyllä vuorostaan on tullut useampi tiukka tappio.

”Pitää miettiä tulevaisuudessa pelaako isompia turnauksia ja häviää tiukasti, vai hankkiiko itseluottamusta pienemmistä kisoista”, pohti Laaksonen.

Toisella kierroksella vastaan asettuu Juho Paukun kukistanut Ruotsin Patrik Rosenholm.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu