Nieminen/Kontinen vapautuneesti välieriin

Julkaistu 13.11.2014 kategoriassa IPP Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter

”Toinen ottelu on aina helpompi”, hymyili Nieminen hyvin sujuneen nelurin jälkeen. Valko-venäläinen pari Egor Gerasimov / Yaraslav Shyla kaatui luvuin 7-5, 7-6(5).

Gerasimov selvitti alkuillasta tiensä kaksinpelin puolivälieriin, mutta on pelannut myös paljon nelinpelejä, kuten hänen partnerinsa Yaraslav Shyla. Kummatkin syöttivät hyvin ja osaksi juuri tämän vuoksi ottelu pysyikin tiukkana. Nieminen kehuikin vastustajiensa syöttöjä ja myös Shylan verkkopeliä.

Pressihaastattelussa kävi myös ilmi miksi Nieminen jää takakentälle Henkan palauttaessa ykkössyöttöjä. ”Se on pelityylikysymys. Minulle takana liikkuminen on ominaista. Olen enemmän prosenttipalauttaja ja Henkka voi liikkua verkolle”, selventää Nieminen. No-ad-pisteet menevät kuulemma pelkästään fiiliksellä.

Huomenna välierissä vastassa on suomalaisille tutut pelaajat Andreas Siljeström ja Martin Emmrich. Kontinen on pelannut aiemmin Siljeströmin kanssa ja Emmrichiä vastaan.

”Tiedetään mitä tulee. Pelataan omaa peliä, mutta hienosäädetään hieman vastustajien mukaan”, avaa Kontinen heidän huomista pelisuunnitelmaansa.

Ottelu pelataan Henri Laaksosen kaksinpelin jälkeen, joka alkaa perjantaina klo 17.

 

 

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu