Suomalaiset jatkoon nelinpelissä

Julkaistu 17.11.2015 kategoriassa OrtoLääkärit Open
JaaFacebook logoTweet in Twitter
dsc01763

Nanette Nylund

Tiistaina pelattiin kaksi Orto-Lääkärit Openin nelinpelin ensimmäisen kierroksen ottelua, joista molemmista suomalaispari selviyti jatkoon.

Lila Humaloja ja Nanette Nylund voittivat Venäjän Daria Kruzhkova ja Maria Tyrinan 2-1 erin. Ottelutiebreak päätttyi suomalaisten eduksi 10-7. Tiebreak eteni tasaisesti 7-7 tilanteeseen asti, jonka jälkeen suomalaistiimi voitti kolme seuraavaa pistettä. ”Pelasimme rohkeammin ja menimme (verkolla) väliin”, Nylund kertoo ottelun ratkaisuhetkistä.

Mikä tekee teistä hyvän nelinpeliparin?
”Olemme harjoitelleet paljon yhdessä, joten tiedämme mitä toinen ajattelee ja tekee. Täydennämme myös hyvin toisiamme”, Nylund vastaa.

Suomalaisten keskinäisessä kamppailussa Emma Laine ja Mia Eklund voittivat Monica Malisen ja Johanna Ranta-ahon luvuin 6-3 7-5.

Kaksinpelissä Ella Leivo haastoi hienosti ykköseksi sijoitetun Venäjän Alena Tarasovan. Toisessa erässä Leivo pakotti venäläisen tiebrekiin, jossa Tarasova oli kuitenkin vahvempi 7-4 luvuin. Koko ottelu päättyi venäläisen hyväksi 2-0 erin.

Keskiviikkona Orto-Lääkärti Openissa pelataan jäljellä olevat kaksinpelin ensimmäisen kierroksen ottelut sekä nelinpelin puolivälierät. Laine aloittaa turnauksensa kaksinpelin osalta. Hän pelaa karsinnoista pääsarjaan päässyttä Norjan Andrea Raaholdtia vastaan. Kaksinpelissä kentällä nähdään myös Malinen ja Olivia Pimiä.

 

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu