Pari suvereenia dubbelivoittoa

Julkaistu 13.11.2017 kategoriassa Aava Open, Tali Open 2017, Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Maanantai-iltapäivä ja –ilta oli omistettu nelinpeleille Talin ammattilaiskisoissa.  Miehet pelasivat yhtä vaille kaikki ensimmäisen kierroksen ottelut.

Paljon katsojia keräsivät Patrik Niklas-Salminen ja Emil Ruusuvuori, mutta siinä ei kauan nokka tuhissut, vain kolme varttia, kun he kukistivat Saksan Patrick Mayerin ja britti Andrew Watsonin 6-1, 6-0.

Niklas-Salminen ja Ruusuvuori.

Puolivälierissä pari kohtaa kolmossijoitetut venäläiset Vladimir Polyakovin ja Evgeny Tyurnevin.

Täyssuomalaisessa ottelussa parit Hermanni Tiainen/Ilari Vesanen ja Aaro Pöllänen/Otto Virtanen ratkaisivat lopulta ottelutie-breakissa, kumpi etenee puolivälieriin. Lukemin 10-8 Tiainen/Vesanen siinä onnistuivat.
Ottelutie-break ratkaisi myös Alex Hedmanin ja Verneri Tuomen kohtalon. Heidän oli taipuminen luvuin 4-10  Venäjän Alexey Aleshcheville ja Makedonian Gorzd Srbljakille.

Urallaan jo 44 nelinpelin turnausvoittoa ottanut Emma Laine ja viimevuotista nelinpelin turnausvoittoaan puolustava Tanskan Karen Barritza pelasivat niin kuin ykkössijoitetun parin kuuluukin, vaikka olivat nyt ensimmäistä kertaa yhdessä.

Emma Laine (vas.) ja Karen Barritza.

Alle tunnissa he lähettivät latvialaiset Anna Marija Bukinan ja Deniza Marcinkevican laulukuoroon luvin 6-0, 6-2.

Mia Eklundilla ja Oona Orpanallakin oli vastassaan latvialaispari, joka pani reippaasti hanttiin suomalaisille. Erälukujen 5-7, 7-5 jälkeen pelattiin ottelutie-break. Harvoin näkee, että toiset voittavat sen 10-0. Nyt se nähtiin ja sen saivat aikaan Eklund ja Orpana.

Teksti Riitta Närhi  Kuvat Tytti Nuoramo

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu