Ykkössijoitettu pulassa

Julkaistu 13.11.2017 kategoriassa Aava Open, Tali Open 2017, Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Heti ensimmäinen pääsarjojen päivä tarjosi lukuisia yllätyksiä Talin ammattilaiskisoissa. Kisan ykkössijoitetulta Mohamed Safwatilta kesti 2h 56 min ottaa voitto venäläiskarsija Matvey Khomentovskiystä. Egyptiläisen voittolukemat olivat 7-6(1), 6-7(7), 6-4.

Safwat sai yrittää kaikkensa avausottelussaan.

Seitsemänneksi sijoitettu Sveitsin Adrien Bossel ei onnistunut yhtä hyvin, vaan hävisi hieman Safwatia lyhyessä ajassa venäläiskarsija Philipp Klimoville 6-3, 6-7(6) 6-3. Kotkalaiskarsija Ville-Petteri Ahti joutui taipumaan – hyvän taistelun jälkeen – kolmossijoitetulle Evgeny Karlovskiylle 6-7(5), 3-6.

Naisten Aava Orto-Lääkärit Openin pääsarjan avauskierroksesta pelattiin vajaat puolet. Karsijat kohtasivat toisiaan: Viron vain 15-vuotias Katriin Saar voitti Sveitsin Naima Karamokon ja Latvian Alise Cernecka Tampereen Mariella Minetin, mutta vasta liki kahden tunnin uurastuksen jälkeen luvuin 6-2, 7-6(5).

Mariella Minetti

Brittikarsija Summer Yardley passitti Ranskan Fiona Codinon katsomoon, mutta karsinnat selvittänyt TaTS:n Emma Eerola, 15, joutui liian ison urakan eteen, kun vastassa oli ykkössijoitettu Ekaterina Kazionova. Tämä nakutti tylyt lukemat kolmessa vartissa.

Teksti Riitta Närhi Kuvat Tytti Nuoramo

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu