Ruusuvuori kohtaa Karloyskiyn Tali Openin finaalissa

Julkaistu 17.11.2017 kategoriassa Tali Open, Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Emil Ruusuvuori teki sen, mitä kotikatsomo Talissa häneltä odotti: voitti kisan ykkössijoitetun Egyptin Mohamed Safwatin kahdessa tunnissa ja 10 minuutissa luvuin 6-7(4), 7-5, 6-1.

Emil Ruusuvuori

-Ensimmäisessä erässä oma peli oli hieman tahmea, ja kun oli vaikea vastustaja, erä meni hänelle, kertoi Ruusuvuosi. -Toisessa erässä aloin syöttää paremmin ja pelini aukesi, sain 6-5:een murron, kertoi Ruusuvuori.
Kolmannessa erässä Ruusuvuori meni nopeasti 3-0 johtoon, hän pelasi tärkeät pisteet todella hyvin ja saattoi sinetöidä erän 6-1. Ottelun kaksi viimeistä pistettä oli Ruusuvuoren läpisyöttöjä.
Ruusuvuori kohtaa loppuottelussa lauantaina klo 14 kolmossijoitetun Venäjän Evgeny Karlovskiyn, joka voitti Ranskan Tom Jombyn liki puolitoista tuntia kestäneessä ottelussa 6-4, 7-6(5).
-En ole paljon nähnyt hänen pelaavan, mutta tiedän hänet todella taitavaksi, sanoi Ruusuvuori.
23-vuotias moskovalainen on tällä hetkellä uransa parhaassa ATP-rankingissa sijalla 334. Hän voittanut tänä vuonna kolme ITF Futures -turnausta, tammikuussa Schwieberdingenissa, Saksassa, kesäkuussa Kazanissa, elokuussa Moskovassa, ja ollut kaksi kertaa loppuottelussa, Saksassa ja Virossa.

Teksti Riitta Närhi  Kuvat Tytti Nuoramo

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu