Karlovskiy jahtaa tuplavoittoa

Julkaistu 18.11.2017 kategoriassa Tali Open 2017, Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Miesten Tali Openin nelinpelin voittanut pari Mohamed Safwat ja Evgeny Karlovskiy urakoi perjantaina sekä kaksin- että nelinpelissä: venäläinen meni kaksinpelin finaaliin voitolla Ranskan Tom Jombysta, Safwat sai taipua Emil Ruusuvuorelle.

Mohamed Safwat

Safwat sai hieman balsamia haavoille nelinpelin voitosta, joka tuli Vladimir Polyakovista ja Evgeny Tyurnevista.  Sekä Safwatille että Karlovskiylle tämä oli uran kymmenes ITF Futures -nelinpelin turnausvoitto, mutta ensimmäinen parina. Safwat on lisäksi ottanut kolme  ATP Challenger –kisan  nelinpelin voittoa.

Evgeny Karlovskiy

Karlovskiy tavoittelee Tess Sugnauxin tavoin Talissa tuplaa; hänellä on lauantaina klo 14 vastassaan kaksinpelin finaalissa Emil Ruusuvuori.

Teksti Riitta Närhi  Kuvat Tytti Nuoramo

Yksi kommentti

  1. Jussi Aaltonen sanoo:

    Tehkää nämä sivut uusiksi ensi vuodeksi. Näiltä sivuilta pitää löytää ajantasaista tietoa turnauksen aikana jatkuvasti, ei päivien viiveellä. Enemmän informaatiota, vähemmän kuvallista ilmettä. Tietoa me seuraajat haemme.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu