Kahdeksan suomalaista pääsarjassa

Julkaistu 11.11.2018 kategoriassa Tali Open 2018, Yleinen
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Tali Open by Digitalist -kisan pääsarjojen kaaviot arvottiin sunnuntaina. Kisan ykkössijoitettu on Belgian Christian Heyman (ATP 323) ja kakkonen Saksan Louis Wessels (ATP 333).
Arpa heitti neljä suomalaisista vastakkain: kutoseksi sijoitettu Patrik Niklas-Salminen kohtaa villin kortin saaneen Mikko Rouvalan ja karsinnat selvittänyt Masi Sarpola villin kortin saaneen Aleksi Löfmanin.

Kahdella suomalaisella on vastassaan sijoitettu pelaaja: villin kortin saaneella Roni Hietarannalla kolmossijoitettu Venäjän Evgenii Tiurnev (ATP 351) ja karsija Nuutti Jokisella vitossijoitettu Sveitsin Marac-Andrea Huesler (ATP 393).

Kuvan Otto Virtasen (ATP 870) ja Viron Vladimir Ivanovin (ATP 804) kohtaamisesta on lupa odottaa tasaväkistä taistoa. Villin kortin saanut Mikael Martikainen kohtaa karsinnassa ykkössijoitettuna olleen 208-senttisen Saksan Christian Seraphimin.

Maanantaina nelinpelin 1.kierros ja neljä kaksinpeliä

Maanantaina pelataan Tali Open by Digitalist 25.000$ ITF Futures -turnauksen nelinpelin ensimmäinen kierros sekä neljä kaksinpelin avausottelua. Loput kaksinpelin ensimmäisen kierroksen 12 ottelua pelataan tiistaina.

Maanantaina suomalaisista kaksinpeliottelunsa pelaa vain Mikael Martikainen, jonka ottelu on päivän toinen keskuskentällä; sitä edeltävä ottelu alkaa klo 13.
Nelinpelissä on mukana viisi suomalaisparia ja heidän lisäkseen Otto Virtanen pelaa parinaan Saksan Louis Wessels ja Roni Hietaranta parinaan Viron Karl Kiur Saar.

Teksti Riitta Närhi, kuva Tytti Nuoramo

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu