Kaksinpelin välieräparit: Shevchenko-Molcan ja Laaksonen-Sousa

Julkaistu 19.11.2021 kategoriassa HPP Open 2021
JaaFacebook logoTweet in Twitter

HPP Openin kaksinpelin välierissä pelaavat suomalais-sveitsiläinen Henri Laaksonen, venäläinen Alexander Shevchenko (lue lisää), slovakialainen Alex Molcan ja portugalilainen Joao Sousa. Välierät pelataan lauantaina, jolloin päivä alkaa klo 12.00 nelinpelin loppuottelulla ja sen perään pelataan putkeen kaksinpelin välierät.

Välierissä kohtaavat [3] Molcan – Shevchenko ja [2] Laaksonen – Sousa.

OTTELUOHJELMA
KAKSINPELIN PÄÄSARJA

KAKSINPELIN PUOLIVÄLIERÄT

(Q) Alexander Shevchenko (RUS) – Mats Moraing (GER) 6-4 rtd
[3] Alex Molcan (SVK) – [5] Oscar Otte (GER) 6-3, 4-6, 6-1
Joao Sousa (POR) – [6] Liam Broady (GBR) 6-7(3), 6-2, 7-6(1)
[2] Henri Laaksonen (SUI) – [8] Nikola Milojevic (SRB) 6-2, 6-3

Laaksonen: ”Jokainen ottelu tällä tasolla on vaikea”

Iltasession ensimmäisessä ottelussa mukana olevista pelaajista korkeimmalle sijoitettu Henri Laaksonen jatkoi vahvaa tekemistään. Laaksosen (ATP-97) varmat ja painavat peruslyönnit olivat liikaa kahdeksanneksi sijoitetulle serbialaiselle Nikola Milojevicille (ATP-136) 6-2, 6-3. Laaksonen ei ole hävinnyt turnauksessa vielä erääkään.

– Jokainen ottelu tällä tasolla on vaikea. Aloitin tänään hyvin ja vastustaja paransi peliään erityisesti toisessa erässä, siinä pelattiin monta tasaista peliä. Lukemat olivat aika selvät, mutta ei ollut helppo ottelu, kommentoi Laaksonen.

Laaksonen kertoo olevansa erityisen tyytyväinen omaan liikkeeseensä turnauksessa. Laaksosen vuoteen on mahtunut yksi Challenger-turnausvoitto ja hän on edennyt myös Ranskan avointen sekä US Openin kolmannelle kierrokselle.

– Alkuvuosi oli vähän vaikeampi, mutta Genevestä ja Ranskan avoimista lähtien on tullut hyviä tuloksia ja olen parantanut omaa peliäni. Olen tyytyväinen viimeiseen 5-6 kuukauteen.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu