Venäläiskarsija Shevchenko ensimmäinen välieräpelaaja

Julkaistu 19.11.2021 kategoriassa HPP Open 2021
JaaFacebook logoTweet in Twitter

HPP Openin kaksinpelin välieriin eteni ensimmäisenä venäläinen Alexander Shevchenko,

Turnauksen suurin yllättäjä on ehdottomasti 20-vuotias venäläiskarsija Shevchenko (ATP-356). Hän selvitti karsinnat kahdella voitolla ja on nyt ottanut pääsarjassa kolme voittoa. Perjantaisessa puolivälierässä vahvan kämmenlyönnin omaava Shevchenko hallitsi peliä Mats Moraingia (ATP-158) vastaan jo ennen kuin tapahtui valitettava loukkaantuminen. Moraing vetäytyi ottelusta polvivamman johdosta toisen erän ensimmäisessä pelissä.

– Karsinnoista alkaen on ollut vaikeita pelejä. Challenger-kiertueella ei ole yhtään helppoa peliä, vaikka lukemat olisivatkin selvät. Pelasin tänään hyvin ja toki olin myös onnekas, sanoi Shevchenko.

Välieräpaikka Challenger-tasolla on Shevchenkon uran toinen.

– Koronatauon aikana harjoittelin kovaa ja kesällä voitin kaksi ITF-turnausta sekä ylsin Poznanissa Challengerin välieriin. Siitä sain itseluottamusta ja pelini on kulkenut siitä asti hyvin.

OTTELUOHJELMA
KAKSINPELIN PÄÄSARJA

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön ATP Challenger, HPP Open (@hppopen) jakama julkaisu

Yksi kommentti

  1. […] välierissä pelaavat suomalais-sveitsiläinen Henri Laaksonen, venäläinen Alexander Shevchenko (lue lisää), slovakialainen Alex Molcan ja portugalilainen Joao Sousa. Välierät pelataan lauantaina, jolloin […]

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu