Hietaranta tähdittää HPP Openia – ”Mahtavaa päästä pelaamaan kotikentillä Talissa”

Julkaistu 21.10.2022 kategoriassa HPP Open 2022
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Kovassa nousussa oleva Laura Hietaranta, 18, vahvistaa osallistuvansa HPP Openiin.

LIPUNMYYNTI

Tervetuloa luomaan muistoja; tänä vuonna Talissa on luvassa miesten ATP Challenger – ja naisten ITF-turnaus.

Kaikkien ennakkoon lipun ostaneiden kesken arvotaan: 1) yksityistunti Jarkko Niemisen kanssa, 2) 2kpl Story-ravintolalahjakorttia, 3) vapaavalintainen Wilsonin tennismaila Pro Shopista ja 4) VIP-lippuja HPP Openin finaalipäivään.

Hietaranta: ”Loppuvuoden tavoitteenani on tehdä siirtymää kohti isompia kisoja”

Lappeenrantalaislähtöinen HVS-Tenniksen pelaaja on aloittanut siirtymänsä kohti ammattilaistennistä.

Alkuvuodesta Hietaranta kaatui Egyptissä murtaen ranteensa. Loukkaantuminen vesitti viimeisen juniorivuoden suunnitelmia, mutta tuo vamma on enää kaukainen muisto vain. Heinäkuussa takaisin kisakentille päässyt pelaaja on siirtänyt katseensa täysin ammattilaispeleihin ja jälki on ollut vakuuttavaa: kaksi kaksinpelin ja kolme nelinpelin ITF-ammattilaisturnausvoittoa.

Hietaranta kertoo odottavansa innolla HPP Openia.

– Mahtavaa päästä pelaamaan kotikentillä Talissa. Harvoin tulee mahdollisuuksia pelata Suomessa, niin siksikin on entistä siistimpää päästä pelaamaan juuri Talissa, sanoi Hietaranta.

Talista on Hietarannalla paljon muistoja luonnollisesti treenien ja kansallisten kilpailuiden osalta. Lisäksi vahvan muistijäljen ovat jättäneet ensimmäiset aikuisten maaottelukokemukset 2019 ja 2020.

– Minulla on erinomaisia muistoja ensimmäisistä maaotteluistani kotiyleisön edessä Talissa. Ne ovat ehdottomasti tähän astisen urani kohokohtia.

Hietarannan ITF-ammattilaisturnausvoitot ovat tulleet palkintoarvoltaan 15 000 dollarin kisoista. HPP Open on pykälää kovempi, 25 000 dollarin turnaus.

– Loppuvuoden tavoitteenani on tehdä siirtymää kohti isompia kisoja. Tavoitteena on menestyä juurikin Talin turnauksen tasolla ja nostaa rankingia ylöspäin, jotta isompiin kisoihin pääsy varmistuu.

Tällä hetkellä Hietarannan maailmanlistasijoitus kaksinpelissä on 624 ja nelinpelissä 785. Junioriuran parhaimpia suorituksia ovat Wimbledonin tyttöjen nelinpelifinaali ja kaksinkertainen epävirallisen junioreiden MM-kilpailun (Orange Bowl) kaksinpelin välieräpelaaja. Uran paras junioreiden maailmanlistasijoitus puolestaan on 26.

Ammattilaisuuteen yltääkseen Hietaranta uudisti myös valmennus- ja harjoituskuvionsa – voit lukea lisää aiheesta täältä.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu