Otto Virtanen

HPP Openin villit kortit julkaistu – Virtanen mukana pääsarjassa

Julkaistu 9.11.2022 kategoriassa HPP Open 2022
JaaFacebook logoTweet in Twitter

HPP Openin naisten ja miesten turnausten villit kortit ovat julkaistu. Mukana nähdään useita Suomen kärkipelaajia.

ATP Challenger -kilpailun pääsarjaan oli jaossa yhteensä kolme villiä korttia, joista kaksi jaettiin suomalaisille. Villit kortit saivat Otto Virtanen ja Aleksi Löfman. Virtanen (ATP-195) on kiertänyt Challenger-kiertueella tällä kaudella ja saavutti uransa ensimmäisen ATP Challenger -turnausvoiton viime viikolla Italian Bergamossa. Virtanen pelaa tällä viikolla Ranskassa haastajakiertueella ja on seitsemän ottelun voittoputkessa. 20-vuotias Löfman (ATP-912) on puolestaan kiertänyt pääosin ITF-kilpailuja tällä kaudella. Jo aiemmin julkaistiin Jay Clarken saama villi kortti osana vaihtokauppaa Englannin Tennisliiton (LTA) kanssa (lue lisää).

Katso turnauksen pääsarjan koko pelaajalista täältä.

Eero Vasa sekä Leevi Säätelä puolestaan saivat villit kortit turnauksen karsintaan. Lisäksi Talissa on tällä viikolla käynnissä Villi Kortti Cup, jonka voittaja saa pääsyn HPP Openin karsintoihin. Turnauksen loppuottelussa kohtaavat huomenna Otso Martikainen sekä Juho-Eric Biggs. Neljäs karsintojen villin kortin saaja päätetään myöhemmin.

Naisten $25,000 ITF-ammattilaiskilpailun villit kortit saavat Laura Hietaranta, Stella Remander ja Ella Haavisto. Lisäksi neljäs villi kortti pääsarjaan annetaan vaihtokaupassa Viron Tennisliitolle, joka päättää pelaajan myöhemmin. Karsintojen villit kortit saavat Aada Inna, Emelie Gabran, Marissa Minetti ja Nuppu Palm.

Naisten turnauksen pelaajalistauksen löydät täältä.

Osta lippusi ennakkoon

Tämän vuotinen turnaus pitää sisällään niin naisten $25,000 ITF-turnauksen kuin miesten ATP Challenger -kilpailun. Turnaus käynnistyy sunnuntaina 13.11. kaksinpelin karsinnoilla ja päättyy viikkoa myöhemmin sunnuntaina 20.11. kaksinpelin loppuotteluun.

Kaikkien ennakkoon lipun ostaneiden kesken arvotaan: 1) yksityistunti Jarkko Niemisen kanssa, 2) 2kpl Story-ravintolalahjakorttia, 3) vapaavalintainen Wilsonin tennismaila Pro Shopista ja 4) VIP-lippuja HPP Openin finaalipäivään.

LIPUNMYYNTI

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu