Keskiviikkona kova kattaus – Virtanen ja Niklas-Salminen keskuskentällä

Julkaistu 16.11.2022 kategoriassa HPP Open 2022
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Keskiviikkona Talissa on luvassa erinomainen kattaus tennistä. Keskuskentällä nähdään useita huippunimiä ja suomalaisia on mukana turnauksessa edelleen monia. Liput voit ostaa tiketistä.

OTTELUOHJELMA ATP CHALLENGER
OTTELUOHJELMA W25 ITF

Virtanen avaa kaksinpeli urakan, nelinpelissä suomalaisväriä

Keskiviikon kuumimpia nimiä on huimassa vireessä oleva Otto Virtanen (ATP-182). Virtanen kohtaa avauskierroksella maanmiehensä, kun verkon toiselle puolelle asettuu Aleksi Löfman. Virtanen on ollut erinomaisessa vireessä kauden loppupuoliskolla yltäen turnausvoittoon ATP Challenger kiertueella sekä kaksin- ja nelinpelissä. Löfman on pelannut tällä kaudella pääasiassa ITF-kilpailuja. Suomalaisten kohtaaminen alkaa aikaisintaan klo 17.00 Talin keskuskentällä.

Ennen suomalaisten kohtaamista keskuskentällä nähdään sveitsin-suomalainen Henri Laaksonen (ATP-155), joka kohtaa italialaisen Raul Brancaccion (ATP-190) ensimmäisen kierroksen ottelussa. Laaksonen pelasi viime viikolla itsensä finaaliin Roannen Challenger-kilpailussa, jossa hän hävisi myös Virtasen kukistaneelle Hugo Gastonille. Keskiviikon ensimmäinen ottelu keskuskentällä käynnistyy klo 13.30.


Heti Laaksosen perään kentälle astelevat Ruotsin Elias Ymer [7] (ATP-128) ja Maximilian Marterer (ATP-162). Saksalainen Marterer on parhaimmillaan ollut ATP-listalla sijalla 45 vuonna 2018. Polvivaivat, kuitenkin tiputtivat Martererin ATP-ranking listalla vuonna 2020. Marterer nähdään toista kertaa Suomessa tänä vuonna. Kesän Tampereen Challenger-turnauksessa saksalainen ylsi puolivälieriin asti. Ymer puolestaan palaa pelikentille kuukauden tauon jälkeen. Edellisen kerran ruotsalainen on pelannut Tukholmassa ATP-kilpailussa.

Illan viimeisessä ottelussa keskuskentällä pelaa Patrik Niklas-Salminen/ Viktor Durasovic sekä Zizou Bergs/ Alexander Ritschard. Niklas-Salminen ja Durasovic hakevat HPP Openissa yhdessä kauden toista turnausvoittoa.

Keskuskentän lisäksi mielenkiintoisia otteluita on tarjolla sivukentillä, jossa pelataan kolme toisen kierroksen ottelua. Kehissä ovat muun muassa belgialainen Bergs sekä entinen ATP-39 Mikhail Kukushkin. Lisäksi nelinpelissä on tarjolla enemmänkin suomalaisväriä, kun Patrick Kaukovalta/Otso Martikainen ja Linus Lagerbohm/Jami Savolainen parit hakevat avausvoittojansa turnauksessa. Miesten ottelut käynnistyvät keskiviikkona klo 13.30.

Kulikova ja Haavisto toisella kierroksella


Tiistaina avauskierroksen voitot napanneet Anastasia Kulikova sekä Ella Haavisto pelaavat keskiviikkona toisen kierroksen otteluissa. Toiseksi sijoitettu Kulikova kohtaa virolaisen Elena Malyginan, joka joutui urakoimaan ensimmäisellä kierroksella lähes kolme tuntia. Kulikovan voitto puolestaan tiistaina Laura Hietarannasta oli suomalaisen ensimmäinen kesän loukkaantumisen jälkeen. Haavisto kohtaa toisella kierroksella ykköseksi sijoitetun slovenialaisen Dalila Jakupovicin. Jakupovic on entinen WTA-69, joten Haavistolle on luvassa kova testi. Haaviston ottelu on vuorossa klo 12 ja Kulikovan aikaisintaan klo 16.

Tiistaina naisten ammattilaiskilpailussa pelataan kaikki toisen kierroksen ottelut, eli kentällä nähdään turnauksen kaikki jatkossa olevat pelaajat. Lisäksi suomalaisista kentällä nähdään nelinpelipari Stella Remander/ Venla Ahti, joka maanantaina eteni turnauksen puolivälieriin voitolla. Naisten ammattilaiskilpailun pelit käynnistyvät kaikilla kentillä klo 12. Remander/ Ahti pelaavat aikaisintaan klo 16.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu