Ng/Jokic nelinpelin turnausvoittoon – yhdysvaltalainen myös kaksinpelin finaalissa

Julkaistu 18.11.2022 kategoriassa HPP Open 2022
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Naisten 25,000 dollarin naisten ammattilaiskilpailussa pelattiin perjantaina kaksinpelin välierät ja nelinpelin finaalit.

Kaksinpelin välierissä kohtasivat kolmanneksi sijoitettu Katarzyna Kawa ja sijoittamaton Taylor Ng. Yhdysvaltalainen Ng ei ollut hävinnyt ennen päivän ottelua vielä erääkään turnauksessa ja jatkoi välierässä samaan tahtiin. Avauserän ratkaisuhetkillä 27-vuotias Ng oli aktiivisempi osapuoli ja onnistui ottelun ensimmäisessä syötönmurrossa erän kahdeksannessa pelissä. Ensimmäinen erä kirjattiin sijoittamattomalle yhdysvaltalaiselle 6-3. Toisessa erässä Ng jatkoi samaa rataa ja lopulta eteni välieriin 6-3, 6-2.

Toinen välieristä oli huomattavasti tiukempi. Neljänneksi sijoitettu Mona Barthel kohtasi Elena Malyginan. Virolainen Malygina voitti avauserän 6-4 ja pääsi jo toisessa erässä syöttämään otteluvoitosta tilanteessa 5-4. Saksalainen Barthel kuitenkin käänsi ottelun ja taisteli itselleen lopulta 4-6, 7-6(5), 6-4 voiton yli kahden ja puolen tunnin ottelussa.

Kaksinpelin finaali on huomenna otteluohjelmassa klo 13.

Mona Barthel

Ng/Jokic nelinpelin turnausvoittoon

Nelinpelin loppuottelussa kohtasivat kaksinpelin finaaliin yltänyt Ng ja Katarina Jokic sekä Anna Klasen ja Eliessa Vanlangendonck. Loppuottelussa nähtiin tasokasta tennistä ja ratkaisua saatiin odottaa aina kolmannen erän match tie-breikkiin asti. Molemmilla pareilla oli omat hetkensä ratkaisevassa tie-breikissä, mutta lopulta Ng/Jokic pari tuulettivat turnausvoittoa lukemin 3-6, 6-2, 10-7.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu