Tätä kaikkea voit kokea HPP Openissa: huippu-urheilua, elämyksiä (HaPPy) ja yhteisöllisyyttä

Julkaistu 1.10.2023 kategoriassa HPP Open 2023
JaaFacebook logoTweet in Twitter

Tenniksessä kiehtoo moni asia. Tennistapahtumat ovat ennen kaikkea täynnä huippu-urheilua, elämyksiä (HaPPy) ja yhteisöllisyyttä.

Huippu-urheilua!

Tennis ammattilaistasolla on huippu-urheilua parhaimmillaan. Tennis pelkästään jo lajina vaatii niin monenmoisia ominaisuuksia ja osaamista, että se on erittäin hyvä syy tulla paikanpäälle katsomaan kilpaotteluita HPP Openiin Talin Tenniskeskukseen nyt marraskuun lopulla!

Ollakseen hyvä ja menestyvä tennispelaaja sinun täytyy olla fyysisiltä ominaisuuksiltaan kestävä, nopea, ketterä, kimmoisa, notkea ja vahva. Koordinaatiokyvyltään sinun täytyy olla erinomainen ja hallittava tekniset ja taktiset taidot. Henkisestikin on oltava vahva, jotta kestät otteluiden mukanaan tuomat paineet.

HPP Openissa nähdään jälleen tuttuun tapaan erittäin todennäköisesti kilpakentillä tulevia ja nykyisiä tenniksen supertähtiä, todellisia huippu-urheilijoita. Serbian Novak Djokovicin, maailman listan ykkösnimi ja 24-kertainen Grand Slam-voittaja, on pelannut Talin ammattilaisturnauksessa vuonna 2014!

Kannattaa myös muistaa, että kaikki Suomen parhaat tennisammattilaiset ja ennen kaikkea voittoisa Davis Cup- joukkueemme, ovat turnauksessa mukana!

Suomalaiset huipputennispelaajamme ovat kuuluneet voittajiin ja menestyneet monesti erinomaisesti turnauksen historiassa. Tapio Nurminen, Jarkko Nieminen, Henri Kontinen ja Emil Ruusuvuori ovat vieneet turnauksen pääpotin itselleen. Jotkut heistä jopa useampaan kertaan.

Tulemalla Talin tenniskeskukseen HPP Openia seuraamaan pääset sukeltamaan huippu-urheilun ihmeellisen maailmaan!

Elämyksiä/HaPPy!

HPP Open tarjoaa ohjelmaa kaikille!

  • Ohjelmaa koko viikoksi on tarjolla koko perheelle.
  • Ammattilaisturnaus ei ole pelkästään kilpaotteluita vaan paljon muuta.
  • Ennen kaikkea viihdettä ja elämyksiä joka päivä.
  • HPP Open-tapahtumana tarjoaa erinomaisen piristyksen arjen keskelle.
  • Hyppää siis hetkeksi HPP Openin ja tennisammattilaisten maailmaan!
  • Itse jo pelkästään tennis ja kilpaotteluiden seuraaminen, tarjoaa monenmoisia elämyksiä.
  • Tennis on hikeä, taistelua, mahtavia suorituksia, onnistumisen ja voittamisen iloa ja tappioiden pettymyksiä ja kyyneleitä.
  • Ennen kaikkea tennis on esitys, johon katsoja voi eläytyä. Kannustaa suosikkejaan ahkerasti koko otteluiden tai turnauksen ajan.

Varaa riittävästi aikaa, jotta pääset nauttimaan turnauksesta ja oheistapahtumista kaikkein parhaiten!

Yhteisöllisyyttä!

Urheilu, liikunta, harrastukset ja tennis yhdistävät ihmisiä. Lajin parista löydät toisia uusia, hyviä ystäviä, joita kiinnostaa tennis kuten sinuakin. Tennismaailma on oma yhteisönsä, joihin tenniksestä pitävät ja lajia harrastavat haluavat kuulua ja kuuluvatkin. On mukavaa löytää toisia kanssaihmisiä, joita kiinnostavat samat asiat kuin sinua, ja viettää heidän kanssaan yhteistä aikaa.

HPP Open-ammattilaistennistapahtuma on erinomainen paikka ottaa perheen lisäksi tai sijaan, oma kaveri tai useampikin, kenties työkollega tai joku muu hyvä tuttu, katsomaan huipputennistä ja osallistumaan viikon muihin oheisohjelmiin ja aktiviteetteihin.

Yksi mahdollisuus on tietysti järjestää vaikkapa yrityksesi pikkujoulut HPP Openin parissa Talin Tenniskeskuksessa. Saatte uuden erilaisen ja yhteisen elämyksen, jota muistella sitten hektisen arjen keskellä yhdessä.  Yhteiset tapahtumat yhdistävät teitä.

Talin Tenniskeskus on Euroopan suurin sisätenniskeskus. HVS-tennis, joka puolestaan toimii Talissa, on Suomen suurin tennisseura. HVS-seurasta ja Talin Tenniskeskuksesta nousee jatkuvasti tennispelaajia Suomen ja jopa maailman ammattilaiskentille ja huipulle asti. Työtä tenniksen ja toiminnan kehittämisen eteen tehdään jatkuvasti. Ennen kaikkea HVS on kuitenkin yhteisö. Yhteisö, johon halutaan kuulua. Yhteisö ja perhe, jossa viihdytään ja halutaan viettää aikaa muutenkin, mutta etenkin tenniksen parissa.

HPP Open puolestaan on Suomen suurin ammattilaistenniskilpailu.

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu