Viisi syytä miksi tulla seuraamaan ammattilaistennistä?

Julkaistu 10.10.2023 kategoriassa HPP Open 2023
JaaFacebook logoTweet in Twitter
  1. Koko Suomen Davis Cup-joukkue pelaa HPP Openissa

Suomen mahtavasti Davis Cupin finaaleihin nostanut miesten maajoukkue osallistuu HPP Openiin. Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä mm. mainiosti Davis Cupissa pelannut nuori, Hyvinkäältä kotoisin oleva, HVS:ää edustava 22-vuotias, Otto Virtanen livenä! Otto tekee parhaillaan nousua aivan maailman kärkeen. Potentiaalia Virtasella on voittaa lähes kuka tahansa. Tämän Otto osoitti voittamalla Davis Cupin alkufinaaleissa, Kroatian Splitissä, kaikki kaksinpelinsä. Oton voittamat pelaajat olivat ATP-rankingsijoituksiltaan toistaiseksi Ottoa huomattavasti paremmat, mikä kielii hyvää tulevaisuutta silmällä pitäen. Kisaan osallistuu siis tämänhetkinen kaksinpelin ykköspelaajamme Emil Ruusuvuori, Otto Virtanen, Patrick Kaukovalta, Patrik Niklas-Salminen ja mahdollisuuksien mukaan myös nelinpelin erikoismiehemme, Grand Slam-voittaja, Harri Heliövaara. Suomen maajoukkueen lisäksi sinulla on mahdollisuus nähdä turnauksessa kaikki Suomen parhaat miestennispelaajat. Huippujunioreistamme mukana ovat luultavasti mm. Linus Lagerbohm ja Otso Martikainen.

  1. Ammattilaistennis on upeaa viihdettä

Ammattilaistennis on kaunista katseltavaa. Lyöntiliikkeet ovat sulavaa katseltavaa ja joskus esimerkiksi entisen maailmanlistan ykköspelaajan, Sveitsin, Roger Federerin, lyöntejä ja liikkumista on verrattu balettiin. Federer vertaus on siitä osuva, että on hyvin mahdollista, että HPP Openissa pelaa jopa miesten ATP- listan tuleva maailman ykköspelaaja. Täytyy aina muistaa se tosiasia, että 24-kertainen Grand Slam-voittaja, maailmanlistan ykköspelaaja, Serbian, Novak Djokovic, osallistui Talin ammattilaisturnaukseen vuonna 2014. Tällöin nuoren Djokovicin tie turnauksessa päättyi turnauksen toisella kierroksella.

HPP Open- ammattilaisturnauksessa pääset kokemaan huippuotteluiden tuomia tunteita. Jännittää suosikkiesi otteita pelikentillä, löytää mahdollisesti uusia suosikkeja ja kannustaa heitä ankarasti aina loppuottelun voittoon asti.

  1. Ohjelmassa koko viikon ajan mukavaa ohjelmaa otteluiden ohessa

HPP Open-turnausviikko kattaa paljon muutakin kuin ammattilaistennistä. Viikon jokaiselle päivälle on ohjelmassa monenlaista ohjelmaa. Ohjelmaa on koko perheelle. On Emman tiimi vs. Jarkon tiimi näytösottelu, Miniliiga lasten kilpailu, perheen nuorimmille joka turnauksen arkipäivänä maailmanympäri-kilpailu, huippupelaajien haastatteluita, valmennusseminaari, Zenniz- syöttökisaa, ilmapallotaikuri ja kaikkea muuta mukavaa.

Paikan päälle kannattaakin varata riittävästi aikaa, sillä turnauksessa kannattaa viettää koko päivä ammattilaispelejä katsellen ja muuhun ohjelmaan osallistuen. Näin pääset kaikkein parhaiten nauttimaan turnauksesta ja sen ilmapiiristä. HPP Open- ammattilaisturnaus on erinomainen keino irtautua perusarjesta ja nauttia siitä, mitä kaikkea turnauksella on tarjottavana koko viikon ajan.

  1. Kerrankin mahdollisuus nähdä kotikentillä huippuammattilaisia livenä

HPP Open on suurin Suomessa järjestettävä tenniksen ammattilaisturnaus. Turnauksessa näet Suomen ja muiden maiden tennisammattilaiset ja mahdolliset tulevat supertähdet kerrankin kotimaassa livenä. Huipputennistä nähdäksesi sinun ei tarvitse tällä kertaa matkustaa pääkaupunkiseutua pidemmälle.

  1. Kaikenikäiset ja -tasoiset pelaajat ja lajin harrastajat voivat ottaa oppia ammattilaisilta

Sinun kannattaa ottaa oppia ammattilaispelaajilta. Heiltä voit oppia paljon. Voit seurata kilpaotteluiden ohella, heidän harjoitteluaan treenikentillä tai vaikkapa valmistautumista otteluun tai pelin jälkeistä jäähdyttelyä. Miten he menettelevät otteluissa ja minkälaisia lyöntivalintoja he tekevät missäkin tilanteessa. Miten he reagoivat epäonnistuneeseen lyöntiin tai voitettuun pisteeseen. Miten he käsittelevät paineet. Myös erilaisia lyöntitekniikoita voi katsella uteliain silmin. Miten itse voisi hioa omasta rystylyönnistä tehokkaamman kuin se tällä hetkellä on. Mitä ammattilaiset tekevät lyönnissä toisin kuin itse teet. Opeteltavaa huipuilta löytyy siis kaikille.

Nauti siis syksystä ja koe HPP Open- ammattilaistennisturnaus livenä Talin Tenniskeskuksessa!

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu