Kovatasoinen pelaajalistaus julki – Ruusuvuori ykkössijoitettu, kymmenen TOP100-pelaajaa tulossa Taliin

Julkaistu 18.10.2023 kategoriassa HPP Open 2023
JaaFacebook logoTweet in Twitter

HPP Open, ATP Challenger -turnaus, pelataan Talin Tenniskeskuksessa Helsingissä 6.-12.11.

Turnauksen pelaajalistaus julkaistiin keskiviikkona; Taliin on tulossa erittäin kovan luokan turnaus, sillä kaksinpelin pääsarjassa on peräti kymmenen TOP100-pelaajaa ja viimeisenä pääsarjaan mahtunut Brandon Nakashima löytyy maailmanlistalta lukemasta 134.

Kisan kärkisijoitettu on vuoden 2019 mestari ja Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori (ATP-61). Myös Otto Virtanen (ATP-121) mahtui suoraan pääsarjaan. Edellä mainitun TOP100-listauksen täydentävät: Nuno Borges (ATP-74), Tomas Mahac (ATP-81), Arthur Rinderknech (ATP-82), Jaume Munar (ATP-83), Alexandre Muller (ATP-85), Benjamin Bonzi (ATP-89), Dominic Stricker (ATP-90), Liam Broady (ATP-100) ja suojatulla rankingilla mukaan tuleva Jiri Vesely (ATP-94). Mukana pääsarjassa on myös muun muassa toissavuoden mestari Alex Molcan (ATP-115) ja entinen TOP10-pelaaja David Goffin (ATP-105).

HPP Open on toiseksi korkeimman luokan Challenger-kisa, josta voittaja kuittaa messevät 125 pistettä rankingiinsa. Loppuvuoden osalta pelaajat tavoittelevat parannusta asemiinsa tulevaa kautta silmällä pitäen ja tähän Tali tarjoaa loistavan mahdollisuuden. Pelaajalistaus täydentyy torstaina kaksinpelin karsinnalla ja myöhemmin nelinpelillä.

HPP OPEN | PELAAJALISTAUS
* muutokset pelaajalistaukseen ovat mahdollisia

Turnausjärjestäjällä on käytössään kolme kaksinpelin pääsarjan ja neljä karsinnan villiä korttia. Villejä kortteja aloitetaan julkaisemaan lähiaikoina.

Osta lippusi Tiketistä – Ruusuvuori avaa tiistaina ja Virtanen keskiviikkona

Suomalaistähdet Ruusuvuori ja Virtanen avaavat lähtökohtaisesti peräkkäisinä päivinä; Ruusuvuori tiistaina 7.11. ja Virtanen keskiviikkona 8.11. klo 17.30 alkaen.

OSTA LIPUT

* Muutokset HPP Open -ohjelmaan ovat mahdollisia pelaajien loukkaantumisten tai muiden esteiden johdosta. Myös muutokset mahdollisia, jos ennakkoon aikataulutetut pelaajat arvotaan vastakkain tai SE-paikkojen johdosta kisajohto tekee poikkeusjärjestelyitä.

Alustava kisan aikataulu. Alkamisajat selviävät lähempänä.

KARSINNAT SU 5.11.
PÄÄSARJA MA 6.11.
TI 7.11.
KE 8.11.
TO 9.11.
PE 10.11.
KAKSINPELIN VÄLIERÄT JA NELINPELIN LOPPUOTTELU LA 11.11.
KAKSINPELIN LOPPUOTTELU SU 12.11.

 

Yksi kommentti

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu