Löfman onnistui ensimmäisessä ammattilaisottelussaan

Published 11.11.2017 kategoriassa Yleinen
ShareFacebook logoTweet in Twitter

Löfman onnistui ensimmäisessä ammattilaisottelussaan

 

Vasta 15-vuotias HVS:n Aleksi Löfman osallistuu ensimmäiseen miesten ammattilaisturnaukseen kotihallissaan Talissa. Lauantaina 25.000$ ITF Futures –turnauksen kaksinpelin karsinnassa 194-senttiseksi venähtänyt Löfman otti komean voiton karsinnassa 7.sijoitetusta Ruotsin Arvid Nordquistista luvuin 6-3, 6-4.
Sunnuntaina Löfman pääsee pelaamaan pääsarjapaikasta, kun kohtaa toisella kierroksella Venäjän Matvey Mininin. Tämä voitti Hyvinkään Verneri Tuomen 6-2, 6-3.
Kotkalaisista Ahdin veljeksistä nuorempi, Valtteri, 20v, koki tiukassa kolmieräisessä ottelussa tappion TVS-Tenniksen Leevi Säätelälle, mutta isoveli Ville-Petteri, 22v, voitti Suomessa pitkään asuneen intialaisen Harshal Rukhaiyarin 6-2, 6-2. V-P Ahti kohtaa toisella kierroksella TaTS:n Roni Rikkosen, joka otti voiton TCT:n Jason Sormusesta luvuin 6-3, 6-3. Säätelällä on vastassa Venäjän Matvey Khomentovskiy.
Variston Tenniksen Ilari Vesanen kukisti HVS:n Mikko Rouvalan 7-6(7), 6-1 ja saa vastaansa Venäjän Sergei Pogosianin. Tämä pudotti HVS-juniori Roni Hietarannan luvuin 6-3, 6-3.
Hyvinkään Aleksi Tuukkanen meni toiselle kierrokselle voitolla Latvian Martins Rocensista kolmessa erässä ja kohtaa sunnuntaina
Tappion kokivat JTS:n Masi Sapola karsinnan ykkössijoitetulle britti Andrew Watsonille, Break Pointin Peter Sillanpää Makedonian Gorazd Srbljaksille, Hermanni Tiainen Venäjän Alexey Aleshcheville ja HVS:n Mikael Martikainen Venäjän Philipp Klimoville.
Teksti: Riitta Närhi

 

Kommentointi tähän uutiseen on suljettu